I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Bærekraftig sourcing

Bærekraftig sourcing hjelper våre prosesser og produkter til å bli enda mer bærekraftig og bidrar til en varig leveransekjede for våre kunder.

 

Målsetning

Vår målsetting er å kun samarbeide med leverandører som er villige til å støtte våre prinsipper om bærekraft. Vår tilnærming er å pleie kontakt med leverandørene, og få dem til å ta i bruk bærekraftige metoder. Tilbakevendende kontroller og oppfølgingsprogrammer vil bli brukt for å sikre en varig progresjon.

 

Hovedtema / Mål

Risikoevaluering

  • Utføre risikoevaluering av leverandører angående matsikkerhet, tekniske datablad, materialsikkerhet og svært skadelige stoffer

Kontroll av leverandører

  • Implementere et kontrollsystem basert på de viktigste prinsippene for bærekraftig sourcing 

De viktigste prinsippene for bærekraftig sourcing 

  • Implementere våre viktigste prinsipper for bærekraftig sourcing med våre leverandører