I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Samfunnsengasjement

Vi har over 350 produksjonsfasiliteter i 32 land der vi aktivt oppmuntrer og fremmer både samfunnsinteresse og engasjement

Denne delen av vårt samfunnsansvar er hovedsaklig delegert til lokalt anleggsnivå der ledere og ansatte er best i stand til å gi et positivt bidrag i støtte til samfunnet.

Vi er involvert i samfunnsaktiviteter på mange forskjellige måter. Vi opprettholder en aktiv dialog med nærmiljøet.  Spesielt svarer vi raskt fra ledelsesnivå på enhver klage eller viktige spørsmål fra samfunnene rundt oss, og gjør passende og forebyggende tiltak der dette er nødvendig og mulig. I noen tilfelle vil vår lokale leder personlig besøke innbyggernes hjem for å løse eventuelle spørsmål som oppstår

Smurfit Kappa Foundation

Smurfit Kappa Foundation støtter bærekraftige prosjekt i land vi er priviligert til å operere i.

Les mer om Foundation

Eksempler

Les mer