I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Interessenter

Vi anser kontinuerlig, åpen og konstruktiv dialog med våre ulike interessentgrupper i alle land og områder der vi har virksomhet til å være av avgjørende betydning. 

De ulike interessentgruppene vi kjenner, er oppført nedenfor, og vi gir også en oppsummering av samarbeidets art.

Kunder

Vi styrker kontinuerlig samarbeidet med våre kunder, og i sin tur deres kunder (f.eks. forhandlere) om sentrale spørsmål knyttet til bærekraft. Viktige samhandlinger er bærekraftig fiber, karbonfotavtrykk og samfunnsansvar. Disse samhandlingene kan gjennomføres med kunder ved konferanser og diskusjoner rund bordet med bistand av bistand av deres spesifikke bærekraftsinitiativer. 

Ansatte

Våre ansatte er nøkkelen til vår suksess. Vi legger stor vekt på deres sikkerhet, helse og velvære. Det foregår mange opplæringsaktiviteter for våre ansatte. Disse spenner fra trening på jobben til kurs i avansert styring, både internt og eksternt. Det er et omfattende samspill mellom vår ledelse og representanter for de ansatte gjennom tillitsvalgte og fagorganisasjoner. Våre etiske retningslinjer gjenspeiler hvordan vi driver vår virksomhet, og den viktige rollen våre ansatte spiller.

Investorer

Det finnes et omfattende program som involverer møter med toppledelsen i en bedrift ("road shows") og investordager, hvor analytikere og investorer har mulighet til å gå i dialog med den operative ledelsen. Personlige møter, telefonkonferanser og deltakelse i industrirelaterte investorkonferanser er også en del av vårt initiativ for investorforbindelser.

Leverandører

I tillegg til normal kommunikasjon, har vi spesifikke program og initiative for å sikre levering av bærekraftighet som kontroller og meningsmålinger som våre garanterer at våre leverandører  leverer i henhold til vår Sustainability Sourcing Policy.  Det kreves at Smurfit Kappas bedrifter søker kilder for produkter og service fra lokale leverandører der dette er mulig, for å sikre den beste kvaliteten, den beste prisen og egnet støtte for bærekraft .

Ikke-statlige organisasjoner (NGO)

Vi er medlemmer av, eller deltar i, organisasjoner som Forest Stewardship CouncilÒ (FSCÒ), Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes (PEFC), Supplier Ethical Data Exchange (Sedex), Carbon Disclosure Project (CDP), Water Footprint Network. Vi involverer oss i disse organisasjonene direkte og indirekte, og samarbeider om spesifikke temaer som vann- og CO2-håndtering.

Lokalsamfunn 

Vi engasjerer oss i samfunnsprosjekter, helse, sysselsetting og miljømessige tiltak i landene vi opererer i. Særlig i Latin-Amerika er det noen omfattende programmer som innebærer betydelige investeringer, samt våre ansattes tid og kompetanse.
Målet er å hjelpe lokalsamfunn til selvhjelp. Smurfit Kappa Foundation retter seg mot arbeid med samfunnsansvar, spesielt innen ungdommens helse og utdannelse i de landene vi opererer i.

Myndigheter og samfunn

Vi er medlem av bransjeorganisasjoner på nasjonalt og internasjonalt nivå, og deltar i fora relatert til bredere forretningsmessige problemstillinger og samfunnet for øvrig

Materialer

Ved fastsettelse av materialer, identifiserer vi problemstillinger av betydning for oss.

Les mer

Smurfit Kappa Foundation

Smurfit Kappa Foundation støtter bærekraftige prosjekt i land som vi er heldige å arbeide i.

Les mer om vår Foundation

Retningslinjer

Vi har en rekke regler for god forretningsførsel og retningslinjer i forbindelse med vår drift og ledelse.

Se og last ned våre retningslinjer