I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Hvordan vi kommuniserer bærekraft

​Vi anvender retningslinjene for bærekraftig rapportering i henhold til Global Reporting Initiative (GRI). Vi deltar også i prosjektinitiativet for karbonavsløring (CDP).

GRI

GRI er en uavhengig organisasjon som har til oppgave å gi en pålitelig og troverdig struktur for bærekraftig rapportering.

Rapporten vår om bærekraftig utvikling (2014) anvendte GRI G4-retningslinjer på høyeste nivå med ekstern kvalitetssikring. Vi har anvendt GRI siden 2007.

CDP

Prosjektinitiativet for karbonavsløring har en database over de viktigste klimaendringene som er den største i verden. Tusenvis av organisasjoner fra verdens største økonomier måler og offentliggjør utslippene sine av drivhusgasser, vannforbruk og klimaendringer gjennom CDP. Vi har rapportert CDP siden 2007.