I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Innovasjonsnettverk

Konsistens gjennom emballasjeløsninger og nye innovasjoner på globale markeder.

Mange av våre innovasjoner er koblet sammen i et nettverk til fordel for våre kunder og gir dedikerte, helregionale løsninger. Dette innovasjonsnettverket gir tilgang til den kreative styrken på over 700 personer fra 34 land og tusenvis av eksperter, noe som garanterer at vår forståelse på alle markedene anvendes i vår forretningsvirksomhet - uansett hvor du er.

Vårt mål er ikke kun å utvikle "fagkunnskap" - det er å mobilisere og bidra vår omfattende ekspertise og gjøre den tilgjengelig for våre kunder. 

Det er satt opp lokale nettverk for å betjene og fornye for de lokale markedene.  Nettverket er oppkoblet sentralt for å dele kunnskap, innovasjon og best praksis på en effektiv måte. Dette tillater at helregionale kunder drar fordeler av en konsistens gjennom deres emballasjeløsning og mindre kunder fra nye innovasjoner i markeder rundt om i verden. 

Nettverket er tilkoblet en rekke hjelpemidler: 

  • Verktøy:  Våre InnoTools, inkludert InnoBook, Paper to Box og Pack Expert, tillater umiddelbar tilgang til delt informasjon for å skape formålstjenlige emballasjeløsninger
  • Spesialistforum: En rekke tekniske og kommersielle nettverk møtes regelmessig, inkludert design- og innovasjonsmøter to ganger i året, innovasjonsvinnere og møter på lokalt nivå. Dette "topp-til-bunn"- systemet sikrer at alle er kontinuerlig oppdaterte med den siste informasjon og utvikling. Spesialistgrupper på spesifikke områder, slik som bærekraftighet og detaljhandel, har også regelmessige møter i løpet av året
  • Prosjektnettverk: For våre større helregionale og multinasjonale kunder har vi dedikert kundestøtteledere som bringer sammen et team fra organisasjonen for å arbeide med spesifikke prosjekter. Hvert enkelt land har også sine egne innovasjonsteam, sentre, programmer og prosjekter for å betjene sin region og fornye etterspørselen på det lokale markedet.  

Emballasje

De nyeste verktøyene sørger for mersalg for kundene

Les mer

Papir

De nyeste testmetoder gjør evaluering av masse, papir og bølgepapp lettere mht styrke, trykk, hastighet for kjemiske egenskaper

Les mer