I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Arrangement

Våre arrangement presenterer muligheten for bedre kommunikasjon, nye ideer, sterkere forbindelser samt økt forståelse

Hos Smurfit Kappa skjer ikke innovasjon på et laboratorium bak lukkede dører. Vi mener at innovasjon bare kan gjennomføres i samarbeid med alle våre interessegrupper. Vi er alltid ute etter å skape dypere forståelse for våre kunders forretningsvirksomheter, noe som gir bedre løsninger og bedre ytelse.

For å støtte dette, representerer våre arrangementer en mulighet for bedre kommunikasjon, nye ideer og økt forståelse på alle nivåer innenfor våre respektive forretningsområder. Bedre forståelse av vår forretningsvirksomhet gjør at du tar smartere avgjørelser. Ved å dele vår kunnskap med deg innen den nyeste utviklingen innen emballeringsteknologi eller detaljhandel, er vi her for å bistå deg med å nå det konkurransedyktige ytterpunktet på din markedsplass.  

Arco Berkenbosch - Vice President Marketing, Research and Development

 “Vi kan ikke være tilfredse dersom vi ikke når vårt mål med å hjelpe våre kunder til å selge mer

I denne turbulente verden med stadig skiftende forbrukerkrav, må vi være åpne for nye ideer og være forberedt på å arbeide og lære fra alle deltakerne i verdikjeden. Vi har beviselig oppnådd arbeidsresultatene med denne tilnærmingen, noe jeg er meget stolt over.

Vi samarbeider med våre leverandører. Vi lærer fra detaljistene. Vi samarbeider med universiteter og akademikere. Alle har kun et mål for øyet - å støtte våre kunders varemerker. Dette kundefokuset er 100% og en virkelig annerledes tilnærming til vårt marked. Og i motsetning til mange andre: vi har kun et syn på viktig emballasjeutvikling, slik som hylleklar- eller bærekraftig emballasje - nemlig kundens syn.

“Vi utvikler ikke emballasje for detaljistene, vi utvikler kun emballasje for våre kunder.

Der andre stopper opp, fortsetter vi. Vi sertifiserer ikke våre fabrikker for bærekraftighet for å tilfredsstille ikke-statlige organisasjoner. Vi sertifiserer alle våre anlegg for å støtte kundene våre og for å bevise at deres emballasje er bærekraftig.  

Emballeringskurs

Få kunnskap om hva som gjelder for en bra emballasje

Emballeringskurs

Messer

Viser våre innovasjoner og oppdaterer vår kompetanse.

Messer

Innovasjonsdager

Konverterer din visjon til en emballeringsløsning som fungerer.

Innovasjonsdager

Innovasjonspriser

Integrasjon av emballasjedesign og utvikling.

Innovasjonspriser