I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Opplæring og utvikling av ansatte

Våre opplærings- og utviklingsprogram fokuserer på å informere og inspirere vårt folk til å se fremover, både når det gjelder arbeidsliv og privat

Vi fremmer og støtter utviklings- og opplæringsaktiviteter, der alle har disse målsettingene:

  • Forbedret innsats
  • Høyere engasjement
  • Forbedret team-motivasjon
  • En opplæringsorganisasjon

Det varierte utvalget av opplærings- og utviklingsprogram inkluderer, for eksempel:

Advanced Management Development Programme (AMD)

Bistår med å utvikle våre ledere, og gir dem de nødvendige verktøy for å ha fremgang innenfor selskapet.

Fordypningsprogram i engelsk

Former en avgjørende kobling med språkkurs på lokalt nivå, med målsetting om å forbedre våre ansattes engelskkunnskaper, noe som er det offisielle forretningsspråket i vårt selskap.

Opplæring innen forretningsøkonomi

Viser påvirkningen som individuelle beslutninger og handlinger kan ha på det økonomiske resultatet i vår organisasjon. Dette har vært implementert med suksess og mer enn 2 000 av våre ansatte over hele verden har deltatt så langt.

I Latin-Amerika, har ansatte i mer enn et tiår, implementert filosofien bak, Management for Continuous Improvement (MCI) med hensyn til å levere kvalitet til våre kunder, dvs levere det de har behov for, når de har behov for det og i den ønskede mengde. Lignende programmer og initiativer har også vært suksessrike i Europa.

Eksempler

Les mer

Karriere

Lær mer om vårt globale team.  Les om våre muligheter og bli en del av vår organisasjon

Les mer om oss