I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa når ny milepæl med SupplySmart service.

​10th July 2017


Smurfit Kappa Supply Smart-tjenesten har nådd  50,000 leverandørkjeder, og tar optimalisering av emballasje til et nytt nivå.  Den bransjeledende tjenesten bruker reell analyse og innsikt for å jobbe med bedrifter til å registrere risiko og optimalisere effektiviteten i deres egen leverandørkjede. 

SupplySmart er den første tjenesten av sin type som kombinerer store data fra over 50,000 leverandørkjeder i over 30 land med kreative løsninger, ekspertvitenskap og mange års praktisk erfaring.  Tjenesten gjør det mulig for bedrifter å redusere logistikkostnadene, strømlinjeforme produksjonen og redusere emballasjekostnader uten å gå på kompromiss med utførelsen.
Denne databasen, kombinert med et bransjeledende forskningslaboratorium (sertifisert av International Safe Transit Association (ISTA)), betyr at kostnadseffektivisering er vitenskapelig bevist og har minimal risiko for kunden.

Arco Berkenbosch, Vice President Innovation and Development, Smurfit Kappa, uttalte:  “Test og feil er rett og slett ikke nok i dagens forretningsmiljø. Våre kunder trenger løsninger som er state-of-the-art og bevist. Vi har brukt de siste tiårene til å samle data og analysere leverandørkjeder fra kjente forhandlere til mer utfordrende leveranser.
SupplySmart er allerede brukt 150 ganger om dagen for ledende selskaper over hele verden for å øke effektiviteten i deres leverandørkjede. "

Smurfit Kappa når ny milepæl med SupplySmart service.