I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Innovasjonsdager

Innovasjonsdagene - konverterer din visjon til en emballeringsløsning som fungerer

Våre innovasjonsdager hjelper til med å ekspandere dine tanker om hva som er mulig, noe som er en utskytningsrampe for utvikling av samarbeidsprosjekter.

Innovasjonsdagene er et førsteklasses forum for idéutvikling. Ved å ta ditt team ut av sitt daglige miljø, hjelper vi til med å fyre oppunder deres kreativitet. Work-shop’en, som varer en hel dag, gir ulike nivåer innen din forretningsvirksomhet en mulighet til å diskuterer deres krav og de emballasjeutfordringene de står ovenfor.

Som eksperter på markedsføring av ditt produkt, gjør innovasjonsdagene at du kan dele din ekspertise med eksperter, og konvertere din visjon til en emballasjeløsning som fungerer.

 "Innovasjonsdagene gir oss en mulighet til å lære fra hverandre, noe som er til fordel for begge parter. Det finnes uendelige vekst- og samarbeidsmuligheter som skapes fra sesjonene".

Innovasjonsdagene gjør at ditt team og våre eksperter kan arbeide med din emballasje, konvertere ideer til prøver, diskutere og utføre tester, noe som gir deg virkelige resultater i et personlig miljø. 

Innovasjonsdagene er organisert både sentralt og lokalt, og støttes av en rekke designteam.

Produkter

Vi utvikler, produserer og leverer papirbasert emballasje som fremmer og beskytter våre kunders produkter.

Les mer om våre produkter