I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Innovasjonspriser

Integrasjon av emballasjedesign og utvikling; et felleskap for forretningspartnere

 Vi mener at det er viktig å anerkjenne og premiere våre resultater innen innovasjon. For å kunne gjøre dette, holder vi en sentral Innovation Awards seremoni hvert år sammen med kunder og ansatte fra hele verden. Ved bruk av slagordet "Let’s invent together", integrerer prisene grunnpremisset om at vår emballasjedesign og utvikling er viktige elementer innenfor et genuint fellesskap mellom både leverandør og kunde.

 Prisene er inndelt i fem kategorier: 

  • Forbruksemballasje
  • Hylleklar emballasje
  • Industriemballasje
  • Displays
  • Spesialanvendelser
  •  

Vårt primære mål er å støtte våre kunder, og slik mener vi at det er kun våre kunder som bør bestemme og avgjøre vinnerne på vår Innovation Awards.

Lokale Innovation Awards holdes i endel land i løpet av året, der vinnerne, også bestemt av lokale kunder, går til den store finalen. De avsluttende prisene bestemmes på en galla av et panel med inviterte kunder som der er bedt om å utforske vårt arbeid, og belønne menneskene som driver med nyskaping hver eneste dag. Dette er verdifullt for våre kunder og vår organisasjon.

Produkter

Vi utvikler, produserer og leverer papirbasert emballasje som fremmer og beskytter våre kunders produkter.

Les mer om våre produkter