I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Resirkulering

En global gjenvinner av papir og bølgepapp med et utvalg av resirkulerings- og innsamlingstjenester

I 15 land gjenvinnes ca. 6,8 millioner tonn papir pr. år. Vår integrerte struktur og lukkede syklustilnærming sikrer at ditt papir og din bølgepapp gjenvinnes på en ansvarlig, effektiv og pålitelig måte.

Vår resirkulering

Vi kjøper inn og gjenvinner papir og bølgepapp fra organisasjoner i både offentlig og privat sektor, og utvikler gjenvinningsløsninger.

Les mer om vår resirkulering

Kvalitetsstandarder

Alt papir og all bølgepapp kan samles inn, rengjøres på nytt, gjenvinnes og gjenskapes til nytt papir og ny bølgepapp i løpet av ca. 14 dager.

Les mer om kvalitetsstandarder

Lukket resirkuleringssyklus

Alt papir og all bølgepapp kan samles inn, rengjøres på nytt, gjenvinnes og gjenskapes til nytt papir og ny bølgepapp i løpet av ca. 14 dager.

Les mer om lukket resirkuleringssyklus

Pålitelig og ansvarlig resirkulering

Som en integrert produsent av papirbasert emballasje, gir vi både leverandører og kunder et pålitelig, bærekraftig og garantert marked for gjenvunnet papir og bølgepapp.

Les mer om pålitelig og ansvarlig resirkulering