I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Pålitelig resirkulering

​Pålitelig

Vår integrerte struktur og tilnærming til lukket syklus gir både leverandører og kunder et pålitelig, bærekraftig og garantert marked for gjenvunnet papir og bølgepapp.

Med et nettverk av strategisk plasserte resirkuleringsoperasjoner, kan vi samle inn løse eller ballepapir fra et hvilket som helst sted, og gjøres klart for levering til en av våre papirfabrikker for gjenvinning.

Etter innsamling blir alt papir og all papp , rengjort på nytt, gjenvunnet og gjenskapt til nytt papir og ny papp, noe som viser en ekte og lukket syklustilnærming.

Ansvarlig

Bærekraftighet er en integrert del av vår forretningsstrategi, og er basert på vårt ansvar for mennesker, produkter og miljø.

Helse og sikkerhet, kvalitet og miljøvern betraktes som fundamentalt viktige.

Vi er forpliktet til å:

  • Minimalisere helse- og sikkerhetsrisikoer
  • Levere produkter og tjenester av høy kvalitet
  • Redusere den miljømessige effekten av våre operasjoner.
  • Rekruttere, utvikle, motivere og det å holde på de ansatte, er nøkkelen til å oppnå disse målene