I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Råvare papir

  Et globalt fabrikksystem tilbyr et komplett utvalg av papir for emballeringsindustrien

  Våre fabrikksystemer både i Europa og i Amerika gjør at vi kontinuerlig kan imøtekomme dine alltid skiftende behov

  ved å tilby det bredeste utvalget av papirkvaliteter av høy kvalitet

Papirkvaliteter

Vårt utvalg av kvaliteter inkluderer brun og hvit kraftliner og testliner, så vel som resirkulert og halvkjemisk fluting.

Les mer om papirkvaliteter

Kvalitet og produktutvikling

Med 3 laboratorier og et team av industriledende spesialister er kvalitet og produktutvikling en del av vår daglige kultur.

Les mer om kvalitet og produktutvikling

Fabrikker og prosesser

Vi overvåker, kontrollerer og forbedrer med jevne mellomrom våre råmaterialer, prosesser, fasiliteter og grunnkostnader for å imøtekomme våre kunders behov.

Les mer om fabrikker og prosesser

Salg og distribusjonsnettverk

Vi sikter mot å leve i våre kunders verden for å bedre kunne forstå deres papir- og emballasjebehov, samt opprettholde det høyeste servicenivå og levere overordnet verdi.

Les mer om salg og distribusjonsnettverk