Flere priser i Amerika er et bevis på at Smurfit Kappa fortsatt driver innovasjon
2023-11-23T00:00:00

Flere priser i Amerika er et bevis på at Smurfit Kappa fortsatt driver innovasjon

Smurfit Kappa, en global leder innen bærekraftige emballasjeløsninger, har fått flere priser i Amerika for innovasjon, ekspertise i forsyningskjedeeffektivitet samt design.

Strategic Supplier Innovation Award 

Selskapet fikk 2023 Strategic Supplier Innovation Award fra Chamberlain Group (CG), som er en anerkjennelse av selskapets innsats for å forbedre forsyningskjedeeffektiviteten ved hjelp av banebrytende teknologier og bærekraftige emballasjeløsninger. Smurfit Kappas investering i topp moderne teknologi, sammen med de 1000 designerne over hele verden, gjør at selskapet kan utvikle bærekraftige emballasjeløsninger som viser frem kundenes produkter på best mulig måte, samtidig som det øker bærekraften.

Fem designpriser

Smurfit Kappa oppnådde også suksess under den 42. Convention of the Corrugated Association of The Caribbean, Central and South America (ACCCSA), der selskapet skilte seg ut ved å motta fem prestisjetunge utmerkelser i Design and Booth Competition. Én av de prisbelønte designene var for det miljøbevisste motemerket Guadalupe Design, som trengte en bærekraftig nettbutikkløsning som viser frem produktenes skjønnhet. Designteamet i Colombia lagde en fargerik emballasje med unikt trykk og en innovativ låsemekanisme, som deretter kan brukes som en oppbevaringseske.

Laurent Sellier, CEO for Smurfit Kappa Americas, sier: «Vi er stolte over å ha et dyktig og hardtarbeidende designteam som kontinuerlig produserer kreative og bærekraftige emballasjeløsninger som er i tråd med kundenes behov og trendene i markedet. Utmerkelser som disse er en god mulighet til å tenke kreativt og flytte grensene for hva man kan gjøre med emballasje. Vi gleder oss til å bygge videre på denne suksessen og fortsette å være en strategisk partner for kundene våre i Amerika ved å forme fremtiden for gode forsyningskjeder.»