2019-05-30T00:00:00

Smurfit Kappa mottar en prestisjetung innovasjonspris fra Kellogg’s i Nord- og Sør-Amerika

Smurfit Kappa har blitt tildelt innovasjonsprisen «Transforming Innovation» fra Kellogg’s i Nord- og Sør-Amerika.

Prisen er en utmerkelse for et prosjekt der Smurfit Kappa nylig redesignet emballasjen denne verdensledende aktøren innen frokostblandinger bruker, med sikte på å optimalisere forsyningskjeden.

Teamet fra Smurfit Kappa samarbeidet tett med Kellogg’s om å identifisere en bærekraftig og innovativ emballeringsløsning som gjorde det mulig å bruke færre kasser ved transport.

Smurfit Kappa og Kellogg’s har jobbet sammen i over 20 år. «Smurfit Kappa er mer enn bare en leverandør – det er en viktig forretningspartner», sa Hector Gonzalez, innkjøpssjef for emballasje hos Kellogg’s.

Marcela Lisano, VP for Pan American Sales-avdelingen hos Smurfit Kappa, sa følgende om utmerkelsen: «Vi er beæret og veldig glade for å motta denne prisen. I tillegg til at selskapene våre har felles verdier, har et enestående godt teamarbeid gjort det mulig å skape svært innovative emballeringsløsninger for Kellogg’s, som kan bidra til enda større vekst i markedene.»

Smurfit Kappas virksomhet i Nord- og Sør-Amerika leverer emballeringsløsninger for en rekke ulike frokostblandinger, barer og mellommåltider i Kellogg’s-porteføljen.

Kellogg’s Supplier Awards-prisen gir anerkjennelse til selskaper fra Canada i nord til Brasil i sør for innsatsen og dedikasjonen de utviser i å hjelpe dem å realisere visjonen om å glede og berike verden gjennom mat og merkevarer som gjør en forskjell.