I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Støtte

​Personalressurser

Denne funksjonen er sammensatt av flere elementer:

Kompensasjon og fordeler

Plikter og ansvar inkluderer informasjon og støtte knyttet til prosessen for lønnsreguleringer, være et kompetansesenter med hensyn til vurdering av jobbsøkere samt evaluering av internasjonale utplasseringer.

Helse og sikkerhet

Nøkkelansvar inkluderer overvåking og rapportering av ulykker og hendelser, klargjøring av en rekke sikkerhetsrelaterte rapporter, forskning og referansetesting i samarbeid med andre bedrifter for å etablere god praksis, forberedelse av retningslinjer og prosedyrer relatert til standarder for sikker drift, samt løpende kommunikasjon med landets sikkerhetskoordinatorer.  Også ansvarlig for løpende forberedelse av helse- og sikkerhetskommunikasjon, slik som sikkerhetsvarsler og spørreundersøkelser om sikkerhet. Andre viktige ansvarsområder er gjennomføring av fabrikk- og anleggsbesøk, samt revisjoner basert på en årlig kjøreplan. (Mer)

Styringsutvikling

Nøkkelmålene er å gi tilgang til opplærings- og utviklingsmuligheter for alle ansatte, å sikre at det finnes løpende investeringer innen nye trenings- og utviklingsprogrammer, samt forbedringer av eksisterende, å gi praktisk veiledning og råd om opplærings- og utviklingsaktiviteter for grupper, så vel som individuelle, og sikre et miljø der opplæring og utvikling stimuleres, muliggjøres og evalueres. (Mer)

Pensjoner

Ansvar på dette området inkluderer forståelse av våre fordelsprogrammer for pensjon, samt gi støtte til hovedkontorets personalressurser og lokal ledelse. Andre ansvarsområder inkluderer støtte til økonomifunksjon og ledelse av tjenesteleverandører for oursourcing av drift.

Lederkommunikasjon

Ansvarlig for utgivelse av bedriftspublikasjoner slik som årsrapport og interne publikasjoner.  Også ansvarlig for bedriftens merkevare- og ledelseidentitet, internett og intranett, samt utvikling av vår representasjon på internett.

Informasjonssystemer (IS)

IS-strategiens målsetning er å støtte effektiviteten og nyttevirkningen av driften gjennom harmonisering av standardløsninger. IS-funksjonen yter, gjennom IT-avdelingene, flere bedriftstjenester. Andre ansvarsområder inkluderer styring av IT-infrastruktur, plattformer for e-opplæring, online kontorkommunikasjon og styring av interne forretningssystemer.

Ledige stillinger

Interessert i å utvikle din karriere sammen med oss?

Se oversikt over ledige stillinger

Andre funksjoner

​Salg og Markedsføring

Bygge opp verdifulle relasjoner med våre kunder - lokalt og flernasjonalt - slik at de til enhver tid er oppdatert om våre emballasjeløsninger (Mer)

Produksjon

Jobbe i et hurtig tempo og levere høykvalitetsprodukter til avtalt tid til våre kunder (Mer)

Økonomi

Spille en strategisk rolle i planlegging og budsjettering (Mer)

Design og Innovasjon

Realisere våre beste ideer - hva som skjer videre er opp til deg (Mer)

Støtte

Alt fra innkjøp til HR og IT spiller en sentral rolle i støtte og utvikling av vårt globale team (Mer)

Kilder

Garanti for sikkerhet av innkjøp og leveranse av service, produkter og råmateriale (Mer)