Održivost

Kontinuirane isporuke za bolje sutra

Sustainability Reporting

Kao jedan od vodećih snabdevača održive ambalaže, sa ponosom stvaramo, štitimo i brinemo.

Posvećeni smo tome da budemo uticajna kompanija i podržavamo da planeta bude više zelena i plava i sa našom svrhom, ponosni smo što stvaramo, štitimo i brinemo. To znači da radimo pravu stvar za naše ljude, naše zajednice i našu okolinu, kroz proizvode i procese koji donose stvarne promene za naše kupce i širom našeg lanca vrednosti.

Naši strateški prioriteti

  • PLANETA

    Cirkularna ekonomija je u srži našeg poslovanja. Koristimo obnovljive, reciklirajuće, reciklirane i biorazgradive materijale za kreiranje održivih rešenja za ambalažu. Mi učestvujemo u obezbeđivanju da se naši proizvodi recikliraju na kraju njihovog veka.
  • LJUDI

    To što imamo posvećene zaposlene je ključno za uspeh našeg poslovanja. Posvećeni smo pružanju inkluzivnog i sigurnog mesta za rad za talentovane ljude u našoj globalno i kulturno raznolikoj organizaciji. Naša posvećenost se odnosi i na sve zajednice u kojima poslujemo.
  • UTICAJNO POSLOVANJE

    Cilj nam je da kroz naše aktivnosti stvorimo održivu vrednost za naše kupce, investitore, zaposlene, dobavljače i zajednice u kojima imamo privilegiju da poslujemo. Ovo radimo sa najvišim etičkim poslovnim standardima.
Centar za preuzimanje

Budite u toku sa dešavanjima u našem Centru za preuzimanje, gde ćete moći brzo da pronađete sve relevantne izveštaje, dokumenta, polise i sertifikate koji se odnose na Smurfit Kappa. 

POSETI CENTAR ZA PREUZIMANJE

Za bilo koja pitanja o našem održivom pristupu poslovanja, popunite obrazac u nastavku ili možete naći detaljne na  sajtu naše kompanije

Javite nam se danas

* Obligāti aizpildāmie lauki

Možete da postavite sledeće datoteke 5. Maksimalno (5MB) po datoteci

Možete se odjaviti u bilo kom trenutku preko linka za odjavu u email-u. U svakom trenutku imate pravo da uložite primedbu na obradu vaših podataka o licnosti za direktne marketinške potrebe stupanjem u kontakt sa nama.