Gde ćete nas odvesti?

Pridružite se kompaniji u kojoj ne postoje ograničenja u tome šta možete uraditi i koliko možete napredovati u karijeri

Kompanija Smurfit Kappa je jedna od najdinamičnijih i najuspešnijih kompanija na svetu koju pokreću inovacije. Da bismo nastavili sa uspesima, konstantno regrutujemo najbistrije i najbolje diplomce i iskusne profesionalce.

Budućnost naše kompanije oblikuju osobe koje zaposlimo i iz tog razloga smatramo da ključno pitanje nije gde ćemo mi odvesti nas, već gde ćete vi odvesti nas. Prilike u kompaniji Smurfit Kappa su ogromne i imamo veliki broj uspostavljenih dokazanih sistema za pomoć i osnaživanje celokupnog osoblja, da dalje razvijaju svoje veštine i dostignu svoj maksimalni potencijal. Oni se zauzvrat velikodušno nagrađuju i uživaju u izazovnim i stimulativnim karijerama.

 
Razvoj talenata
Naša odgovornost u ulozi kompanije je da utvrdimo pojedinačne talente našeg osoblja i ponudimo im priliku da se razvijaju i dostignu svoj puni potencijal. Obuka i razvoj igraju ključnu ulogu u tome. Podstičemo sve naše zaposlene da prihvate učenje novih informacija i veština, bez obzira na fazu ili nivo njihovih karijera.
Bezbednost
Ponosimo se na naše evidencije o bezbednosti i organizaciju Dana zdravlja i bezbednosti na radu u svim zemljama uz konstantno smanjenje nesreća koje uzrokuju privremenu nesposobnost za radu. Kampanja Bezbednost za život fokusira se na važnost bezbednog rada kako bi se uživalo u ispunjenom životu i naglašava poruku da ništa nije toliko važno da se ne može obaviti bezbedno.
Inkluzija i raznovrsnost
Verujemo u proslavu raznovrsnosti; naše raznovrsne kulture, različite pozadine i različite načine pogleda na svet. Naš program inkluzije i raznovrsnosti pod nazivom „EveryOne” traži da svi poštujemo, podržavamo i prihvatamo jedni druge, da preispitujemo svoje pretpostavke sa uvek otvorenim umom.

Ukoliko želite da postanete deo raznovrsnog tima u kome možete da napredujete onoliko daleko i brzo koliko ste sposobni, molimo vas posetite naš korporativni veb-sajt.

Javite nam se danas

Potvrdujem da sam procitao/la i da prihvatam sadržaj izjave o privatnosti. U svakom trenutku imate pravo da uložite primedbu na obradu vaših podataka o licnosti za direktne marketinške potrebe stupanjem u kontakt sa nama.