Gde ćete nas odvesti?

Pridružite se kompaniji u kojoj ne postoje ograničenja u tome šta možete uraditi i koliko možete napredovati u karijeri

Kompanija Smurfit Kappa je jedna od najdinamičnijih i najuspešnijih kompanija na svetu koju pokreću inovacije. Da bismo nastavili sa uspesima, konstantno regrutujemo najbistrije i najbolje diplomce i iskusne profesionalce.

Budućnost naše kompanije oblikuju osobe koje zaposlimo i mi iz tog razloga smatramo da ključno pitanje nije gde ćemo mi odvesti vas, već gde ćete vi odvesti nas. Prilike u kompaniji Smurfit Kappa su ogromne i imamo veliki broj uspostavljenih sistema za podršku i osnaživanje celokupnog osoblja, da dalje imaju mogućnost da razvijaju svoje veštine i dostignu svoj maksimalni potencijal. Oni zauzvrat dobijaju nagrade i mogu uživati u svojim izazovnim i stimulativnim karijerama.

 
Razvoj talenata
Naša odgovornost kao kompanije je da utvrdimo pojedinačne talente našeg osoblja i ponudimo im priliku da se razvijaju i dostignu svoj puni potencijal. U tome ključnu ulogu igraju obuka i razvoj. Podstičemo sve naše zaposlene da prihvate stalno učenje novih veština, bez obzira kada su se pridružili Smurfit Kappi ili na kojoj poziciji rade u kompaniji.
Bezbednost
Ponosimo se na naše evidencije o bezbednosti i našu redovnu organizaciju „Dana zdravlja i bezbednosti na radu“ u svim zemljama, uz konstantno smanjenje nesreća koje dovode do privremene nesposobnosti za rad. Kampanja „Bezbednost za život“ fokusirana je na važnost bezbednog rada kako bi se uživalo u ispunjenom životu i naglašava poruku da ništa nije toliko važno da ne bi moglo da se obaviti bezbedno.
Inkluzija i raznovrsnost
Verujemo u proslavu raznovrsnosti – naših kultura, znanja i različitih načina pogleda na svet. Naš program inkluzije i raznovrsnosti pod nazivom „EveryOne” traži da svi poštujemo, podržavamo i prihvatamo jedni druge, kao i da preispitujemo svoje pretpostavke sa uvek otvorenim umom.

Ukoliko želite da postanete deo raznovrsnog tima u kome možete da napredujete onoliko daleko i brzo koliko ste sposobni, molimo vas posetite naš korporativni veb-sajt.

Javite nam se danas

* Obligāti aizpildāmie lauki

Možete da postavite sledeće datoteke 5. Maksimalno (5MB) po datoteci

Možete se odjaviti u bilo kom trenutku preko linka za odjavu u email-u. U svakom trenutku imate pravo da uložite primedbu na obradu vaših podataka o licnosti za direktne marketinške potrebe stupanjem u kontakt sa nama.