Chain of custody

Lanac nadzora

Garantovano snabdevanje iz proverljivih izvora

PUSTI VIDEO

Naš sertifikovani Lanac nadzora je vaša garancija proverljivo održivog lanca nabavke za ambalažu.

U kompaniji Smurfit Kappa proizvodimo papir i ambalažu od svežih i recikliranih vlakana. Posvećeni smo nabavci u upravljanju našim prirodnim resursima na najefikasniji i najodgovorniji način, održivim upravljanjem šumama na sopstvenim plantažama i šumama i transparentnim procesima kroz ceo lanac nabavke. Ne radimo ovo samo da bismo ispunili svoje obaveze u pogledu održivosti već i obaveze naših kupaca, obezbeđujući bezbrižnost oko porekla papirne ambalaže koju koriste. 


 Svoju posvećenost pretvaramo u stvarnost dobrovoljnim učestvovanjem u tri vodeće šeme za sertifikaciju šuma u industriji Savet za upravljanje šumama (FSC®), Program za odobravanje sertifikacije šuma (PEFC™) i Inicijativa za šume (SFI™) – i sveobuhvatni sistem lanca nabavke potvrđen lancem nadzora. 


 Kombinujući strogu nabavku, prakse praćenja i upravljanja rizikom, i obezbeđivanjem da i naši dobavljači poštuju iste standarde, ovaj pristup sa proverom nezavisne strane znači da možemo garantovati održivost u svakoj fazi procesa proizvodnje ambalaže – bukvalno od šume do fabrike ili vrata prodavnice. 


 Takođe nam omogućava da ispunimo naše velike obaveze: 
• 100% papira proizvedeno i snabdeveno za naša rešenja za ambalažu poseduju sertifikate FSC®, PEFC™ ili SFI™ lanac nadzora 
• 90% ambalaža koje se dostave klijentima imaju sertifikat FSC®, PEFC™ ili SFI™ lanac nadzora

 

 

Za pomoć o načinu implementacije održivijih rešenja za ambalažu, popunite obrazac u nastavku ili posetite sajt kompanije za neke zanimljive ideje.

Javite nam se danas

* Obligāti aizpildāmie lauki

Možete da postavite sledeće datoteke 5. Maksimalno (5MB) po datoteci

Možete se odjaviti u bilo kom trenutku preko linka za odjavu u email-u. U svakom trenutku imate pravo da uložite primedbu na obradu vaših podataka o licnosti za direktne marketinške potrebe stupanjem u kontakt sa nama.