EXPERIENCE CENTRI

Naši Experience centri daju vam praktično iskustvo uticaja izlaganja na svakom koraku u lancu nabavke, sve do kupca i potrošača.

Naše globalne Experience centre koristimo da podelimo znanje sa kupcima i pomognemo im da ostvare stvarnu poslovnu vrednost iz praktičnog iskustva.
U svetu postoji više od 25 Experience centara kompanije Smurfit Kappa. Kupci dolaze da istraže kako papir i ambalaža mogu da ispune njihove poslovne potrebe, nauče iz vodećih bihevioralnih uvoda, analiziraju kretanja lanca nabavke i posmatraju naše napredne alate za dizajniranje papira i ambalaže.  

Šest načina na koje vam poseta može koristiti:

1. Pratite stvarni učinak proizvoda 
Svaki Experience centar je kompletan sa našim alatom Shelf Viewer, interaktivnu bazu podataka sa ekranom osetljivim na dodir od gotovo 70000 slika iz raznih stvarnih maloprodajnih polica širom planete. Pogledajte konfiguracije polica i planovi da biste videli kako možete unaprediti učinak kategorije svog proizvoda i procenili vidljivost i prepoznativljost brenda konkurentnih proizvoda u odnosu na vaše proizvode. 

2. Dobijte ekskluzivni pristup našim uvidima koji su vodeći na tržištu 
Već mnogo godina prikupljamo dubinske podatke o svim oblastima ambalaže u okviru našeg poslovanja već mnogo godina i kada posetite još jedan od naših Experience centara, možete dobiti ekskluzivan pristup o svakoj temi koja vas zanima pomoću naših Innobox stanica. Upotrebite interaktivne jedinice sa ekranom osetljivim na dodir za istraživanje i analizu kretanja, pregled studija slučaja i pretragu informacija o svemu od logistike lanca nabavke do osmišljavanja izloga. 

3. Pogledajte prototip svog pakovanja na tržištu 
Prosečno trajanje posete u prodavnici ukupno traje oko 20 minuta. Kupci u proseku obave 15 kupovina po poseti, birajući svaki proizvod kupuju za samo 12 sekundi. Odgovarajući odabir ambalaže je zato od apsolutno ključnog značaja. 
Ali skupo je razviti i odštampati alternativne dizajne ambalaže i proceniti njihovo izdvajanje u prodavnici. Naš alat za vizuelizaciju u prodavnici vam omogućava da vidite prototipe ambalaže u potpuno simulovanom okruženju prodavnice, tako da možete proceniti njihov uticaj na polici pre ulaganja u štampanje. 

4. Radite sa nama da biste otkrili nove načine da unapredite ambalažu 
Izdvojite malo vremena za procenu sopstvene ambalaže u našim Inspiration and Brainstorm sobama i možemo vam pomoći da otkrijete kako male promene dizajna ambalaže, sastava materijala ili paletizacije mogu da dovedu do značajnog uticaja na poslovanje. Ako osećate da ste inspirisani određenim studijama slučajeva ili primerima, možemo vam pomoći da napravite „moodboard” rešenja koja biste voleli da dodatno istražite. 

5. Naučite iz naših uspeha – i naših grešaka 
U našoj laboratoriji koja poseduje ISTA sertifikat rigorozno testiramo učinak papira, kartona i ambalaže kroz ceo lanac nabavke. Stres testovi pakovanja naših stručnjaka za sve različite transportne simulacije i vremenske uslove i ovi vodeći logistički uvidi se kreiraju i pružaju vredne informacije o dizajnu i optimizaciji vaše ambalaže. 

6. Budite inspirisani našom izložbom 
Pokušajte da pogledate stvari iz drugog ugla pretraživanjem naše izložbe ambalaža, sa primerima iz čitavog niza sektora širom sveta – zajedno sa rezultatima koje su postigle. Od pretrage naših Red Dot nagrađivanih dizajna do učenja o vodećim inovacijama na tržištu u oblasti održivosti poput naših Rofire granula, pogledajte da li naše izložbe mogu da probude inspiraciju za nove ideje koje mogu pomoći u izgradnji vašeg poslovanja. 

Posetite nas
Ako ste već jedan od naših klijenata i zainteresovani ste za obilazak jednog od našeg Experience centra, obratite nam se preko uobičajenog kontakta. Ako ste novi kupac, kliknite na dugme „Stupite u kontakt" u nastavku i upišite podatake kako biste organizovali posetu.

 

 

Javite nam se danas

* Obligāti aizpildāmie lauki

Možete da postavite sledeće datoteke 5. Maksimalno (5MB) po datoteci

Možete se odjaviti u bilo kom trenutku preko linka za odjavu u email-u. U svakom trenutku imate pravo da uložite primedbu na obradu vaših podataka o licnosti za direktne marketinške potrebe stupanjem u kontakt sa nama.