Smurfit Kappa | Drogenbos

Smurfit Kappa Drogenbos

Smurfit Kappa Drogenbos
Avenue Paul Gilson 439, 1620 Drogenbos
+32 2371 0110

Certification
FSC®

 

We ondersteunen je point-of-sale project van A-Z.

Door toepassing van shopper marketing verhogen wij de verkoop van uw producten via displays. Onze experten zoeken met u naar de beste end-to-end oplossing voor uw display door onze kennis van co-packing en de vereisten van de retailers.

Zeer korte leveringstermijnen helpen u om beter in te spelen op de actualiteit  met uw promotie. Bovendien slagen we dankzij onze digitale aanpak erin om stock en overschotten te vermijden bij uw campagnes. 

Eerst leren we het DNA van je bedrijf kennen. Zo kunnen we oplossingen aanbieden die bij je ambitie passen. Hoe klein of groot de campagne ook mag zijn. 

Wij zetten de visie van je bedrijf om naar praktische design-oplossingen die resultaat opleveren. Ons team bestaat uit een mix tussen jong creatief talent en design-veteranen die hier al meer dan 20 jaar werken. Dankzij deze dynamische groep verliezen we het doelpubliek en visie van onze klanten niet uit het oog. Zo onderscheiden we de details van het grote plaatje. 

Nadat alle details op punt staan worden de designs vertaald naar het productieproces. Onze doorgewinterde technici zorgen ervoor dat alle middelen op een optimale en efficiënte manier ingezet worden. Wij gebruiken enkel duurzame materialen zoals golfkarton en honingraat, in het kader van Better Planet Packaging.

 

lees meer over displays

Neem contact op

 

Afficher la localisation

Contactez-nous dès aujourd’hui

* Champs obligatoires

Je confirme avoir lu et accepté le contenu de la déclaration de confidentialité . Vous disposez à tout moment du droit de vous opposer à l’utilisation de vos données personnelles à des fins publicitaires en nous contactant.