Smurfit Kappa udvikler Better Planet Packaging-alternativ til emballage til vaskemiddel
2022-04-27T00:00:00

Smurfit Kappa udvikler Better Planet Packaging-alternativ til emballage til vaskemiddel

TopLock Emballage er både bæredygtig og børnesikker

Smurfit Kappa har introduceret en smart konstrueret ny emballageløsning til vaskemiddelkapsler og -tabs. Den børnesikre TopLock Emballage er et sikkert, praktisk og bæredygtigt alternativ til den traditionelle plastikkasse til vaskeprodukter.

Den patenterede TopLock Emballage har en genial åbningsmekanisme, der gør den til en meget attraktiv løsning for virksomheder, der søger et bæredygtigt alternativ til deres certificerede børnesikker emballageløsninger.

TopLock Emballagen er en 100% plastfri løsning fremstillet udelukkende af FSC-certificeret®  papirbaseret emballage, som er vedvarende, genanvendelig og biologisk nedbrydelig.  Det har betydelige miljømæssige fordele og giver en reduktion på 40% CO2-fodaftryk sammenlignet med de traditionelle stive plastalternativer.

Emballagen, der er lækagesikker, leveres som et fladt, enkelt emne, der skaber indgående logistik- og lagerbesparelser. Emballagens dimensioner kan også skræddersys for at øge effektiviteten i forsyningskæden.

I en kommentar til meddelelsen sagde Vice President of Innovation and Development hos Smurfit Kappa, Arco Berkenbosch: "Vi er glade for at kunne introducere vores nyeste børnesikker emballageløsning på markedet. Vores innovationsteam har arbejdet utrætteligt på at udvikle en genial løsning, der har potentiale til at blive brugt til andre produkter, der skal holdes utilgængelige for  børn som f.eks. medicin.

"Vi har skabt en tilpasningsdygtig og fleksibel løsning, der kan øge effektiviteten af vores kunders forsyningskæde, hvilket i sidste ende hjælper dem med at nå deres bæredygtigheds- og forretningsmål og skaber en fantastisk forbrugeroplevelse. "

TopLock Box er søsteremballageløsningen  til Smurfit Kappas innovative Click-to-Lock Pods Box, som blev lanceret sidste år.

 

 

Lær mere om TopLock emballagen