I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa Norpapp

Totalleverandør av emballasje i bølgepapp

Smurfit Kappa Norpapp har sitt produksjonsanlegg på Hønefoss, og kan nås på tlf. 815 20 210.
Vårt salgsapparat er i nærheten av ditt område

Vi leverer til små og store bedrifter innenfor alle bransjer over hele landet

Smurfit Kappa Group har ca. 45.000 ansatte i ca. 360 produksjonssteder i 34 land med en omsetning på €8,1 milliarder 2015.

Her finner du oss

Nyheter

Se flere nyheter

Å arbeide hos oss

Enten du er student, trainee eller har en lang erfaring - gi deg selv muligheter og la deg utvikle videre hos Smurfit Kappa. 

Bli en del av oss.

Les mer om oss

Open the future

Les våre historier om innovasjon, fremtidsrettede partnere og samarbeid som har ført til suksess for kunder med våre emballasjeløsninger.

Se våre historier på openthefuture.no

Se "Open the future"

Bærekraft: Chain of Custody

Vår Chain of Custody prosess begynner med sertifisert, bærekraftig skogsdrift.  Derfra sørger hvert medlem i teamet for at alle forstår viktigheten av bærekraft i prosessen.

Les mer om Chain of Custody

White Paper 1

Til tross for det overveldende flertallet av kjøpsbeslutningene i butikken, klarer merkevarene ofte ikke å gripe fatt i den enorme markedsføringsmuligheten dette skaper.

Les artikkelen White Paper 1