Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Land
Danmark
   

   Om os

   

  Med over 60 års erfaring ved vi, hvilken emballage du skal bruge i alle situationer.

  Smurfit Kappa i Danmark producerer og leverer bølge- og massivpap emballage med tryk i flexo postprint og flexo preprint samt offset. Vores emballagekonsulenter er uddannede til at rådgive om hele vores sortiment, således at du kun behøver én kontaktperson.

  Kontakt vores salgsafdeling på
  telefon 7933 7933

  Se hvor du finder vores fabrikker
   

   Seneste nyheder

   
  Læs flere nyheder
   

   Pakkemaskiner

   

  Pakkemaskiner er en integreret del af vores emballageudbud.

  Maskiner der indgår i fyldningsprocessen hos vores kunder indgår oftere og oftere i vore løsningsmodeller. Vi rådgiver og projekterer maskinløsninger fra små fix-pak systemer til avancerede emballage kolonner med kasserejsere og fyldningsrobotter. Med udgangspunkt i emballagen som fællesnævner fremkommer de mest optimale løsninger.

  Læs mere om vores virksomhed

  Retail Ready Emballage

  Retail Ready emballage (RRP), og hyldeklar emballage (SRP) er blevet udviklet til at få produkter fra forsendelsesemballage til hylde i én problemfri bevægelse frem for håndtering af enkelte enheder.

  Læs mere om Retail Ready Emballage

  Smurfit Kappa Foundation

  Smurfit Kappa Foundation støtter bæredygtige projekter i de lande, hvor vi har fabrikker.

  Læs mere om Smurfit Kappa Foundation

  Innovation - 3D Store Visualiser

  Oplev viatuelt endeløse shopping muligheder med 3D Store Visualiser. Kom med på en shoppingoplevelse, som du aldring har set før med vores high definition skærm i fuld størrelse. Du får en oplevelse der svarer utrolig meget til virkeligheden.

  Læs mere om 3D Store Visualiser

  Vores Smiley

  Det er et krav, at alle fødevarevirksomheder og leverandører til fødevarevirksomheder skal vise deres seneste kontrolrapporter på deres egen hjemmeside. Her kan du se den seneste kontrolrapport, som Fødevarestyrelsen har udarbejdet efter deres besøg hos os.

  Smiley - se vores kontrolrapport

  SystemKassen

  I SystemKassen lagerfører vi et bredt sortiment af standard bølgepap- og massivpapemballager, indpakningsmaterialer, emballagetilbehør og containere.

  Dit emballagekøb gøres hurtigt, nemt og billigt med levering dag til dag - samtidig sparer du lagerplads, da SystemKassen lagerfører for dig.

  SystemKassen