Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
 

 Om os

 

Med over 60 års erfaring ved vi, hvilken emballage du skal bruge i alle situationer.

Smurfit Kappa i Danmark producerer og leverer bølge- og massivpap emballage med tryk i flexo postprint og flexo preprint samt offset. Vores emballagekonsulenter er uddannede til at rådgive om hele vores sortiment, således at du kun behøver én kontaktperson.

Kontakt vores salgsafdeling på
telefon 7933 7933

Se hvor du finder vores fabrikker
 

 Seneste nyheder

 
Læs flere nyheder
 

 Pakkemaskiner

 

Pakkemaskiner er en integreret del af vores emballageudbud.

Maskiner der indgår i fyldningsprocessen hos vores kunder indgår oftere og oftere i vore løsningsmodeller. Vi rådgiver og projekterer maskinløsninger fra små fix-pak systemer til avancerede emballage kolonner med kasserejsere og fyldningsrobotter. Med udgangspunkt i emballagen som fællesnævner fremkommer de mest optimale løsninger.

Læs mere om vores virksomhed

Butiksdisplays

Vores butiksdisplays (POS) er specialdesignede til at opfylde specifikke marketingmål og anvender både kreative og grafiske design til at maksimere din brandindflydelse og dermed øge salget.

Læs mere om butiksdisplays

Bæredygtighed: Vand

Mere end 90% af vandtilførslen returneres til de vandsystemer, hvorfra det blev udvundet. Papirbranchen låner hovedsageligt vand i modsætning til at forbruge det.

Læs mere om vandtilførsel

Innovation - 3D Store Visualiser

Oplev viatuelt endeløse shopping muligheder med 3D Store Visualiser. Kom med på en shoppingoplevelse, som du aldring har set før med vores high definition skærm i fuld størrelse. Du får en oplevelse der svarer utrolig meget til virkeligheden.

Læs mere om 3D Store Visualiser

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter

Det er et krav, at alle fødevarevirksomheder og leverandører til fødevarevirksomheder skal vise deres seneste kontrolrapporter på deres egen hjemmeside. Her kan du se den seneste kontrolrapport, som Fødevarestyrelsen har udarbejdet efter deres besøg hos os.

Smiley - se vores kontrolrapport

SystemKassen

I SystemKassen lagerfører vi et bredt sortiment af standard bølgepap- og massivpapemballager, indpakningsmaterialer, emballagetilbehør og containere.

Dit emballagekøb gøres hurtigt, nemt og billigt med levering dag til dag - samtidig sparer du lagerplads, da SystemKassen lagerfører for dig.

SystemKassen