I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Innovasjon - Emballasje

Toppmoderne fasiliteter for å bistå våre kunder i å selge mer

Vi har alle fasilitetene for å teste og evaluere hver enkelt del innenfor emballasjens livssyklus. Disse inkluderer følgende fra liten til stor målestokk:

  • Papiregenskaper

Mekaniske og fysiske egenskaper som påvirker papirets adferd i pappen , samt innen vår og våre kunders produksjon

  • Pappegenskaper

Vanlige ytelser, inkludert Three Point Bending (TPB) Edge crush (ECT), Flat crush (FCT).

  • Enkeltpakningsytelse

Vi har også utviklet våre egne unike testmetoder for forskjellige egenskaper,

  • Stablingsytelse

Evaluering av ytelsen av en pall i full størrelse, inkludert lagringssimulering, lagerhåndtering (test av friksjon) samt transportsimulasjon (vibrasjonsbord).

Store deler av vårt laboratorium er klimatisert i henhold til industristandarden på 23 grader og 50 % relativ fuktighet, noe som sikrer konsistente og sammenlignbare resultater uavhengig av ekstern påvirkning.

Vi har også et stort klimarom der vi kan utføre tester under ekstreme forhold - fra arktisk til tropisk klima.

Detaljistsenter

Vår fullt ut funksjonelle representasjonsrom er utformet for å simulere et levende detaljhandelsmiljø, noe som gjør at prototypeløsninger kan plasseres på hyllen.  Dette skaper en full forståelse av potensiell emballasje og gir oss tilgang til deres hyllepresentasjon ved siden av konkurrentenes hyllevarer, før de kommer på markedet.

Prøverom

Vi har vårt eget designanlegg og kan produsere både glatte og trykte prøver internt.

Inspirasjonsrom

Vårt inspirasjonsrom er utstyrt med en interaktiv skjerm og vekslende miljøer og lys, noe som gjør at vi skaper den beste atmosfæren for kreative samlinger og kundemøter.

Utdanningsrom

Her holder vi kundekurs og større møter.

Innovasjonsutstilling

Utstilling av vår mest innovative emballasje fra vår Innovation Awards.

Arco Berkenbosch, VP Marketing, Research and Development

"Det er vanskelig å forklare hvor inspirerende det er å samarbeide med en kollektiv hjerne fra 1,000 innovative personer"

Mer fra Arco