I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Vann

​Vann er et viktig element i vår produksjonsprosess, og vi anerkjenner at tilgang på ferskvann er et økende globalt problem.

Målsetning

Vår målsetning er å minimalisere påvirkningen vårt vannbruk og -utslipp har på miljøet, vannbaserte økosystem og vannbalansen i områder der vi driver virksomhet. Vi forplikter oss til å hjelpe med å ivareta tilgjengeligheten på ferskvann for lokalsamfunn der vi driver virksomhet i områder med lite ferskvann.

Hovedtema / Mål

Bruk av vann

  • Utføre en evaluering av vannets påvirkning på våre områder og der det er relevant, og utvikle passende tiltak for bruk av vann innen 2017

Utslipp av vann

  • Redusere relativt kjemisk oksygenforbruk (KOF) i vårt møllesystem med ⅓ innen 2020, sammenlignet med 2005. Vi skal også evaluere spesifikke møller for fosfor- og nitrogenutslipp innen slutten av 2015