I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Samfunnsengasjement

Samfunnsengasjement er et viktig ansvar for bedriften, som allerede utføres i mange av de områdene der vi driver virksomhet.
 

Målsetning

Vår målsetting er å bidra positivt til den økonomiske og sosiale utviklingen til de samfunnene hvor vi er så heldige å kunne drive virksomhet, ved å tilby arbeid og reagere på samfunnenes sosiale behov. Vi streber etter å være en viktig del av de samfunnene hvor vi er plassert ved å støtte aktiviteter og støtteplaner for samfunnet som fokuserer på, f.eks., helse og utdanning.

Hovedtema / Mål

Livskvalitet

  • Smurfit Kappa foundation skal nå frem til 100 000 mennesker i lokalsamfunn innen 2020, ved å bruke minst 1 million euro hvert år på skolegang for barn og 1 million euro hvert år på vitenskapelig forskning på f.eks. biologisk mangfold

Lokal arbeidskraft og utdannelse

  • Lokale ledelsesteam (mølle-/fabrikknivå) skal bestå av minst 90 % lokalbefolkning i alle land der vi driver virksomhet