I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Sertifisering av emballeringskjede

Sertifisering av emballeringskjede hjelper oss med å forsikre at alle de naturlige fiberressursene, som vi trenger og er avhengige av, behandles ansvarlig, og at vi kan tilby kundene de bærekraftig produserte produktene som de trenger.

 
Målsetning

Vår målsetting er å bidra til et bærekraftig forvaltet skogbruk (dvs. ikke noe ulovlig hogst, treverk av bærekraftig opprinnelse) og stimulere til forbedring av økosystemer og biologisk mangfold. Vår evne til å merke alle våre emballasjeprodukter forsikrer våre kunder om at både prosessene og fiberråmaterialene er bærekraftige.

Hovedtema / Mål 

Fiberens opprinnelse 

  • Innen 2015 skal all fiber som er produsert og kjøpt være merket med sertifisering av emballeringskjede av FSCÒ, PEFC eller SFI.  Som et minimumskrav skal fibrene være av bærekraftig opphav.

Sertifisering av det endelige produkt

  • Innen 2015 skal mer enn 90 % av vår papirbaserte emballasje være merket med sertifisering av emballeringskjede av FSCÒ , PEFC eller SFI