I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Visjon om bærekraft

​Vi har publisert vår første "Visjon om Bærekraft".

Visjonserklæringen viser at Smurfit Kappa kontinuerlig satser på å forbedre måten vi opptrer på. Vi skal bli stadig bedre på å yte gode tjenester til våre viktigste interessenter, inkludert kunder, ansatte, investorer og lokalsamfunnene, der vi er så heldige å få drive virksomhet.

Vi mener at vi bare kan innfri målene våre gjennom å ha forretningsrutiner som er basert på prinsipper om langsiktig bærekraftig utvikling. Vi har gjort tydelig framgang for å nå disse målene, og vår åpenbare forpliktelse er å fortsette å arbeide for å bli bedre i alt vi gjør.

Viktige byggesteiner

Vår visjon om bærekraft er en del av en ferd som har som mål om å stadig kunne forbedre alle deler av bedriften.  For å måle utviklingen på denne reisen, har vi definert syv viktige byggesteiner som lar oss formulere målbare og konkrete mål

Vi har som mål en gjennomføring i perioden 2013 og 2020.

Langsiktige og bærekraftige forpliktelser

Vi er dedikert til løpende forbedring av vår bærekraftige innsats, og har utarbeidet fire langsiktige forpliktelser

Les mer

Siste miljørapport

Se flere publikasjoner