I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Verdikjedens strategi

Vi arbeider i nært samarbeid med våre kunder for å oppnå de mest bærekraftige emballasjeløsninger.

Innovativt samarbeid med kunder angående bærekraft involverer to hovedaspekter:
 

Bærekraftig opprinnelse av emballasje 

Vi gir kunder en troverdig garanti der levert emballasje er produsert på den mest bærekraftige måten.

  •  100% naturlig - All papirbasert emballasje lages av et naturlig og fornybart råmateriale.
  •  100% gjenvinnbar: All papirbasert emballasje er 100 % gjenvinnbar, uten behov for å deponere esker.
  •  Emballeringskjede: Vårt siktemål er at det kun vil benyttes materialer med opprinnelse fra velstyrte skoger, kontrollerte kilder, gjenvunnede materialer, eller en blanding av disse.

Bærekraftig utforming

Vi utformer emballasje for å minimalisere materialmengden, men optimaliserer innsatsen i verdikjeden gjennom nøyaktig beregning av den beste palletilpasning. Dette gjør at vi og våre kunder reduserer råmaterialeforbruk, minsker transportbehovet og eliminerer produktskade.

Vi har utviklet en rekke innovative verktøy, kalt ‘InnoTools’, for å oppnå dette samt å optimalisere vårt emaballasjeresultat. 

Utviklingssenter

Vårt utviklingssenter i Nederland har de nyeste fasilitetene som gjør at vi kan teste og evaluere hver enkelt del av emballasjens livssyklus.

les mer om vårt Utviklingssenter

Anerkjennelse

Vi fortsetter å oppnå anerkjennelse for koordinerte tiltak sammen med andre interessegrupper, for å oppnå våre mål. Vi er glade for å kunne dele noen eksempler.

les mer om vår anerkjennelse