I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Utviklingssenter

​Vårt utviklingssenter i Nederland har de nyeste fasilitetene som gjør at vi kan teste og evaluere hver enkelt del av emballasjens livssyklus.

  • Vi sikter mot å gi våre kunder bærekraftige emballasjeløsninger ved å:

    Minimalisere den direkte miljøpåvirkningen. Vi oppnår dette ved å optimalisere emballasje gjennom utforming og innovasjon.

    Minimalisere den indirekte miljøpåvirkningen.. Vi oppnår dette ved å optimalisere emballasjeutforming gjennom verdikjeden.

Smurfit Kappa har selv utviklet en rekke programmer kalt "InnoTools". For å bistå oss med å skape bærekraftige emballasjeløsninger, anvender vi to av InnoTool-programmene:

Pack Expert: Beregner belastninger og mengder som emballasjen blir utsatt for i verdikjeden, samt beregner den optimale styrken av papp. Disse unike opplysningene benyttes deretter til å skape logistikkeffektivitet, noe som genererer besparelser, så vel som reduserer miljøpåvirkningen. Paper to Box: Velger ut de best egnede kvalitetene, blandinger av papir og flute-kombinasjoner som er nødvendig for å skape den korrekte bølgepappen. Resultatene garanterer ikke bare kostnadseffektiv og tilpasningsdyktig emballasje, men gir, for hver enkelt utforming, informasjon om:

  • Beregning av karbonavtrykk
  • Innhold av gjenvunnet og/eller nyfibre
  • Mengde av forhånds- og etteravfall på forbrukernivå


Disse programmene baseres på vitenskapelig kunnskap om hvordan emballasjens fysiske atferd i distribusjonsnettverket, oppnådd gjennom analyse av over 15 millioner emballasjer hvert eneste år.

Verdikjedestrategi

Vi arbeider i nært samarbeid med våre kunder for å oppnå de mest bærekraftige emballasjeløsninger.

Les mer om vår verdikjede strategi

Innovasjon

Som et markedsrettet selskap, vet vi at innovasjon er stretegisk viktig for å sikre og beholde våre kunder.

les mer om innovasjon