I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Helse og sikkerhet

Vi er bevisste på vårt ansvar i forhold til ansatte og alle andre kontakter. Vi fremmer fortløpende et sunt og sikkert arbeidsmiljø.

Oversikt på alle nivåer innehar sikkerhet som en prioritet på dagsordenen. Årlig ledelsesprogram inkluderer måling av fremgang innen sikkerhetsinnsats i forhold til forhåndsdefinerte mål.

Mens forbedringer av fremtidsrettede mål varierer mellom avdelingene og regionene, er vår forpliktelse fortsatt å forbedre fjorårets innsats i form av en pågående årlig etterkontroll.

Helse og sikkerhet er en integrert del av vår forretningsvirksomhet, og vi fremmer overholdelse til de høyeste standarder ved all drift.

Vi har skriftlig dokumentasjon som dekker nødsituasjoner, noe som er utlevert på hvert eneste arbeidssted og gjort tilgjengelig til hver enkelt ansatt via flere kommunikasjonskanaler. Alle nyansatte mottar orienteringer om regler for god forretningsførsel og etterfølgende opplæring.

De fleste av våre arbeidsplasser har en doktor eller sykepleier til stede som bistår oss med informasjon om livstilsspørsmål, slik som diett, røyking, trening, og andre helserelaterte spørsmål. Deres profesjonelle råd strekker seg også til familiene og lokalsamfunn, og dekker mulige helsespørsmål, både yrkesmessige og ikke-yrkesbetingede, slik som HIV/AIDS, diabetes og stress.

I tillegg, kreves det at det finnes et passende antall opplært, kvalifisert og fullt utstyrt førstehjelpspersonale.

Våre interne helse- og sikkerhetskoordinatorer yter kryssrevisjoner innen helse og sikkerhetsprosedyrer for å overvåke vårt helse og sikkerhetsprogram.

Sikkerhetskomité

Hver enkelt arbeidsplass er forpliktet til å ha jevnlige sikkerhetskomitémøter, noe som må inkludere representanter fra alle nivåer innenfor organisasjonen.

Årlige sikkerhetsprisutdelinger

Vi presenterer årlige prisutdelinger for resultater innen sikkerhet til "det sikreste anlegget" og "det best regulerte anlegget" ved hver enkelt rapporteringsavdeling og region.

Eksempel

Se flere eksempler