I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Regler for god forretningsførsel

Våre regler for god forretningsførsel erklærer vår posisjon i forbindelse med overholdelse av lovgivning og etiske standarder, samt vår forpliktelse til våre folk

Vår nøkkelmålsetting er å sørge for at vi driver våre forretninger i henhold til de høyeste etiske standarder.

Våre regler for god forretningsførsel er høyt ansett og basert på følgende internasjonale konvensjoner og regler:

  • Den internasjonale arbeidsorganisasjonens (ILO) erklæring om grunnleggende prinsipper og rettigheter på arbeidsplassen (hovedkonvensjoner)
  • FNs erklæring om grunnleggende menneskerettigheter
  • OECDs retningslinjer for flernasjonale virksomheter
  • FNs Global Compact

Hvert enkelt av våre foretak og deres ansatte anvender reglene for god forretningsførsel. Vi gjør det klart at personlig og profesjonell integritet er hver enkelt ansatts ansvar. I tillegg til reglene for god forretningsførsel, kan ansatte rapportere (potensiell) urett ved å følge "Whistleblower Code", programerklæringen for god tro.

Vi har også skapt spesifikke programerklæringer på viktige områder innen bærekraft for å forbedre vår innsats. Disse programerklæringene dekker miljø, bærekraftig skogbruk, bærekraftig opprinnelse, samfunnsansvar samt helse- og sikkerhetsspørsmål.

Siste miljørapport

Les flere publikasjoner

Retningslinjer

Vi har en rekke regler for god forretningsførsel og retningslinjer som dekker områder i forbindelse med vår drift og ledelse.

Les mer