I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Samfunn

​Vi setter pris på vår arbeidsstyrke, og vi er forpliktet til rettferdig praksis og lik behandling av alle våre ansatte og eksterne parter, inkludert forretningspartnere og lokalsamfunn

For oss er det viktig med åpen kommunikasjon med våre ansatte og deres representanter.

Emneområdene inkluderer:

  • Helse og sikkerhet
  • Arbeidsforhold
  • Arbeidsbetingelser
  • Forretningsinnsats og -innstilling

Vi oppdaterer jevnlig våre ansatte på organisasjonens totalinnsats og andre relevante temaer. Våre ansattes utvikling er en nøkkelmålsetting. Vi oppmuntrer våre ansatte til å nå sitt potensiale gjennom løpende opplæring. Vi støtter flere opplærings- og utviklingsprogrammer, og fremmer muligheter for individuell fremgang og opplæringsaktiviteter.

Interne prisutdelinger finner sted hvert år for å anerkjenne, belønne og oppmuntre til organisasjonskunnskap, innovasjon og overlegen innsats. Belønningene inkluderer områder som drift, innovasjon, sikkerhet og bærekraft. Belønningene er synlige for alle ansatte og bidrar til å skape et inspirerende arbeidsmiljø.

Regler for god forretningsførsel

Vår posisjon angående overholdelse av lovgivning og etiske standarder.

Les mer

Samfunnsengasjement

Vi oppmuntrer og fremmer aktivt både samfunnsaktiviteter og engasjement

Les mer

Helse og sikkerhet

Vi tar vare på helse, sikkerhet og velferd til alle som berøres av våre aktiviteter.

Les mer om initiativene

Eksempler

Les mer

Opplæring og utvikling av ansatte

Vi informerer og inspirerer våre ansatte til å se fremover.

Les mer

Smurfit Kappa Foundation

Smurfit Kappa Foundation støtter bærekraftige prosjekt i land vi er priviligert til å operere i.

Les mer om Foundation