I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Materialer

​Ved fastsettelse av materialer, identifiserer vi problemstillinger av betydning for oss. Disse problemstillingene kan så danne grunnlaget for vårt arbeid relatert til bærekraft.

Vi identifiserte aktuelle temaer med hensyn til Global Reporting Initiative (GRI) sin veiledning om materialer og egenskaper. Vi bruker også:
so use:

  • våre regler for god forretningsførsel,
  • generelle trender i markedet,
  • forhold som stimulerer til regelverk og ansvar,
  • intervjuer av representanter fra ulike interessegrupper med tanke på konkrete innspill og
  • vår analyse av de temaene som er vesentlige for en gruppe relevante interessenter.

Innspill fra ulike interessegrupper er spesielt nyttig for å hjelpe oss å rendyrke materialkonseptet, og gjøre oss i stand til å fokusere på bærekraftige problemstillinger som vi tror våre interessenter synes er viktig at vi både arbeider med og rapporterer om.
Disse analysene og samhandlingene resulterer i en omfattende liste over emner som kan klassifiseres under fire hovedtyper: 1) Miljømessige, 2) Sosiale, 3) Økonomiske og 4) Generelle

Enkeltemner vi inkluderer under hver andre av disse typene, er uthevet i grafen nedenfor.
Problemstillingene vist nedenfor er plottet i henhold til GRI-retningslinjene.
 

Materiality matrix

 
Klikk på grafen for å se en forstørret versjon .

Interessenter

Vi anser kontinuerlig, åpen og konstruktiv dialog med våre ulike interessentgrupper i alle land og områder der vi har virksomhet til å være av avgjørende betydning.

Les mer om våre interessenter