I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Biologisk mangfold

Vi eier og forvalter skog i Colombia og Venezuela

I Colombia er 31% av det totale skogsområdet på 69 500 hektar vernet naturskog, mens i Venezuela er 37% av 35 000 hektar vernet naturskog.

Disse vernede områdene av våre skoger holdes som naturskog og bevarer:

 • Biologisk mangfold
 • Konservering av vannskille
 • Bistår med konservering av naturområder

De veiledende prinsipper for våre retningslinjer for skogbruk i Latin-Amerika er som følger:

 • Utvikle forskningsprogrammer for å konservere og øke jordsmonnsproduktivitet
 • Identifisere egnede arter og skogbrukssystemer, noe som sørger for en økning i plantasjefortjenesten samtidig som miljøet beskyttes.
 • Konservere naturskog som befinner seg på konsernets landområder for å sikre bærekraft av skogsmangfold og vern av vannressurser, samt planteomgivelser og dyreliv

Smurfit Kappa i Colombia samarbeider med andre forskningsinstitutter og investerer fortløpende i forskning.

Beskyttede områder

Noen av våre bedrifter ligger på eller i nærheten av beskyttede områder eller steder med biologisk mangfold

Les mer

Vann

Siden vår forretningsvirksomhet er avhengig av en naturressurs, er både tilgjengelighet på vann og innvirkningen på vårt vannforbruk ytterst viktig for oss

Les mer om vannforbruk

Eksempel

 • Irland – samfunnsengasjement

  9. november 2012

  ​Smurfit Kappa Irland har bidratt til hverdagen til Rehab-personell og til å bevare Kilkenny-filialen på den irske landsbygda. (les mer)

Les flere eksempler