I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Karbonhåndtering

Nedsatt klimaendring er en integrert del av vår forretningsstrategi

Gjennom dedikerte investeringer, fokuserer vi på energibesparende prosjekter og følgelig CO2 utslipp. Klimaendringer representerer den viktigste bærekraftige muligheten for oss i dag. I mer enn to tiår har vi fokusert på reduksjon av CO2 utslipp, og har innledet initiativer for å takle dette.

Vår langsiktige forpliktelse er:

  • 25% reduksjon av CO2 utslipp innen 2020 sammenlignet med 2005.

(CO2 utslipp er produksjonsrelative, og kan være direkte eller indirekte).

Denne målsettingen oppnås ved investering i energieffektive prosjekter og den videre erstatningen av fossilt brennstoff med biogene brennstoffer.

Vår fremdrift:

22,9% reduksjon av fossil CO2 utslipp pr. tonn av produsert papir (mot 2005 tall)

Som en del av vår transparens i forbindelse med vårt CO2 utslipp, rapporterer vi årlig til organisasjonen Carbon Disclosure Project

CO₂reduksjon

20% reduksjon av relative CO2 utslipp fra fossilt brensel i vårt globale fabrikksystem innen 2020.

Les mer om CO₂reduksjon

Biobrensel

Vi har byttet fra fossilt brennstoff til fornybar energi der dette er mulig, samt økonomisk forsvarlig.

Les mer om biobrensel

Eksempel

Flere eksempler