I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Bli Shelf Smart

Shelf Smart er en unik samarbeids-prosess som kombinerer vår erfaring om konsumenter og detaljhandelen, vår omfattande kunskap om emballasje og innovativ teknikk for din merkevare, ditt marked og dine målsetninger.

Kom på presentasjon! Under Scanpack har vi presentasjon av konseptet hver time alle dager. Meld deg på ved å bruke linken ved siden her.

Meld deg på til presentasjon

Velg en dag og tid som passar, via linkene nedenfor. Presentasjonen tar ca 45 min.

Tisdag 20 oktober
Onsdag 21 oktober
Torsdag 22 oktober
Fredag 23 oktober

Har du spørsmål? Kontakt vår messekoordinator Tiina Hägglund, tiina.hagglund@smurfitkappa.se

Les mer om Shelf Smart

Emballasjeutvikling

Vi tar frem smarte emballasjeløsninger i alla former og størrelser - alt fra stor industriemballasje til konsumentemballasje med kvalitetstrykk og iøynefallende displays.

Med 650 designere over hele verden, kan vi garantere at vi utarbeider en mengde nye idéer og innovative løsningar for våre kunder.

Les mer om våra produkter

Maskinsystem

Vi levererer emballasjesystem for bølgepapp, massivpapp og kartong, og tilbyr komplette automatiseringsløsninger til våre kunder.

Vi forstår at ytelsen ved din produksjonslinje, er nøkkelen til kostnadseffektiv emballering og logistikk og vi arbeider i nært samarbeid med din bedrift for sikre at hver detalj tas i betraktning, fra til gjennomføring.

Les mer om vår maskinvirksomhet

Vi tar oss av deg hele dagen!

Vår stand E02:21 finner du direkte ved entré 8 mot Scandinavium. Heng av ditt yttertøy i vår bemannede garderobe og ta en kopp kaffe før du starter ditt messebesøk. Fra kl. 11.30 byr vi på lunsj som serveres av Sveriges Årets Kokk 2015, Thomas Sjögren.

Vårt erfarne personale fra Sverige, Danmark, Norge og Finland forteller gjerne om de nyeste, innovative emballasje- og maskinløsninger som passer for din bedrift. 

Efter messan på onsdag og torsdag kveld er du velkommen til å følge med oss på en pubkveld med Hollywoodshow på The Dubliner, på Östra Hamgatan!

Scanpack 2015 arrangeres på Svenska Mässan i Gøteborg. Forbered ditt messebesøk ved å gå inn på Scanpack.se, registrer deg og skriv ut ditt entrékort.

Til www.scanpack.se

La deg friste av lunsjen

Thomas Sjögren - 23 år - overrasket Sveriges elite av kokker når SM-konkurransen gikk av stabelen i februar.  På restauranten Swedish Taste lager han små underverk til lunsj som han serverer hver dag under messen.

Lunsjbilletten får du via din kontakt på Smurfit Kappa.

Showkvelder på The Dubliner

På onsdag og torsdag kveld, den 21-22 oktober, har vi gleden av å invitere deg på ”After Scanpack”. Velkommen til The Dubliner på Östra Hamngatan, der vi byr på god mat, drikke og Hollywood-inspirert underholdning v musikerne og artistene i gruppen Nyfiken Gul.

Intresserert? Snakk med din kontakt på Smurfit Kappa eller besøk oss på stand.