I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Personvernerklæring

Smurfit Kappa Group ("vi", "vår" eller "oss") er forpliktet til å ivareta personvernet til alle besøkende på www.smurfitkappa.com ("websiden"). Vi ber deg lese gjennom følgende personvernerklæring og retningslinjer for informasjonskapsler for å forstå hvordan vi benytter og beskytter den informasjonen du gir oss.
Ved å benytte websiden godkjenner du innsamling, bruk og overføring av informasjonen under betingelsene i vår personvernerklæring. Hver gang du benytter websiden vil du være bundet av den gjeldende personvernerklæringen og retningslinjer for informasjonskapsler, og du bør gå gjennom disse hver gang du benytter websiden for å forsikre deg om at du er enig i innholdet.
Når du besøker, registrerer eller bestiller produkter eller tjenester på websiden, kan du bli bedt om å oppgi visse opplysninger om deg selv, slik som navn, kontaktinformasjon og opplysninger om kreditt- eller debetkort.
Vi kan også samle inn informasjon om bruken av websiden så vel som opplysninger om deg fra meldinger du poster og e-post eller brev du sender til oss.

Slik brukes opplysningene dine 

Vi benytter opplysningene dine til å gi deg de produkter og tjenester du bestiller, til å fakturere og til å kontakte deg angående en bestilling. Vi analyserer også opplysningene fra deg og andre til å hjelpe oss med å administrere, støtte og forbedre virksomheten vår.
Vi kan også benytte opplysningene til å kontakte deg for å fortelle deg om viktige endringer eller utviklinger på websiden eller i våre tjenester, eller til å få tilbakemeldinger fra deg om tjenestene våre.
Hvis du har godkjent det, kan vi benytte opplysningene til å informere deg om andre produkter og tjenester som kan være av interesse for deg. I disse tilfellene kan vi kontakte deg via post, telefon, faks eller e-post. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon om andre produkter og tjenester, kan du melde deg ut når som helst ved å kontakte oss på web@smurfitkappa.com

Videreformidling til andre

Vi vil aldri selge eller leie ut opplysningene dine til en tredjepart.

Vi kan sende innsamlet informasjon om bruken av siden vår til tredjeparter, men dette vil ikke inkludere informasjon som kan benyttes til å identifisere deg.

Hvis vi skulle selge eller kjøpe en virksomhet eller eiendel, kan vi videreformidle dine personlige opplysninger til en potensiell selger eller kjøper av slike virksomheter eller eiendeler. Hvis alle eller et vesentlig antall av våre eiendeler kjøpes av en tredjepart, vil de personlige opplysningene vi har om våre kunder utgjøre en av de overførte eiendelene.

Som en del av en global gruppe av selskaper, kan det være at vi må videreformidle opplysninger om deg til andre selskaper innenfor gruppen, agenter eller tjenestetilbydere og ansatte for at de skal kunne utføre tjenester. Under utføringen av slike tjenester kan vi overføre personlige opplysninger utenfor EØS. I slike tilfeller vil vi ta i bruk egnede sikkerhetstiltak for å beskytte dine personlige opplysninger.

Med mindre det er et lovfestet krav eller på annen måte nevnt i denne personvernerklæringen, vil vi ikke på andre måter dele, selge eller formidle noen av de opplysningene du gir oss uten din tillatelse. 

IP-adresser 

En IP-adresse er et nummer som automatisk tilordnes datamaskinen din når du benytter Internett. Når du besøker websiden, logger serveren vår IP-adressen din.

IP-adressen din kan være til hjelp når vi diagnostiserer problemer med serveren vår og til å administrere websiden. IP-adressen din kan også benyttes til å identifisere deg og til å samle bred, demografisk informasjon.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som sendes til nettleseren din fra webtjenesten og som lagres på datamaskinens harddisk for å identifisere deg som bruker av websiden. Mange internettsider benytter informasjonskapsler.

Websiden vår benytter informasjonskapsler for å holde rede på tilgangen til siden. Vi kan også benytte informasjonskapsler til å levere innhold spesielt tilpasset dine innstillinger. Du kan stille inn nettleseren til å avvise alle informasjonskapsler, men dette vil også hindre deg i å benytte de fleste tilpassede tjenestene og det kan være nødvendig å oppgi påloggingsinformasjonen gang på gang når du benytter visse tjenester. Informasjonskapsler gjør opplevelsen din enklere ved at innstillingene dine lagres. For videre informasjon om vår bruk av informasjonskapsler, se våre retningslinjer om informasjonskapsler.

Sikkerhet

Vi benytter sikkerhetstiltak for å beskytte opplysningene dine fra uautoriserte personer og mot ulovlig behandling, utilsiktet tap, ødeleggelse og skade. Siden ingen dataoverføring over Internett kan garanteres med 100 % sikkerhet, kan vi derimot ikke forsikre eller garantere sikkerheten til de opplysningene du sender til oss, og du sender opplysningene på egen risiko.

Oppbevaring av data

Vi vil oppbevare opplysningene over en rimelig periode eller så lenge loven tilsier.

Endring av opplysninger

Du har rett til å be om en kopi av de opplysningene vi har om deg. Vi kan kreve et gebyr for dette som ikke vil overstige € 6,35. Du har også rett til å få tilgang til dine data, rette opp i eventuelle unøyaktigheter i de detaljene vi har lagret om deg, rett til å motsette deg bruken av dine data og rett til å blokkere spesifikk bruk av dine data. Dette utføres via en forespørsel til web@smurfitkappa.com.

Endringer i personvernerklæringen vår

Enhver endring i personvernerklæringen vil i fremtiden legges ut på websiden og, hvis det er hensiktsmessig, sendes via e-postvarsling. 

Vilkår for bruk