I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

World Star

Transport- og grossistemballasje

Vi har sammen med Lyngen Reker utviklet en ny løsning for å redusere transportkostnader og forbedre miljøet.   

Lyngen Reker har fisket og produsert ferske reker i lake siden 1950.   Selskapet har sin fabrikk i Lyngen i Nord-Troms, i den nordligste delen av Norge.

Løsningen har mer enn halvert behovet for transport av emballasje.Løsningen har nylig blitt tildelt ScanStar, WorldStar og Sustainability Bronze Award 2011/12.Lyngen Reker 4.png
Løsningen er enkel men effektiv, brukervennlig og miljøtilpasset hele verdikjeden. Den manuelle låsen gir en stabil løsning av mono materiale. Kunden ønsker nå løsningen for flere størrelses variasjoner og ulike produkter.

Juryens uttalelse:

"Emballasjen fremstår som et eksempel på at velfungerende løsninger kan forbedres. EPS bunnen er erstattet med fiber, som bidrar boksen til å være mindre i kollapset tilstand. Antall paller er vesentlig redusert. Behovet for transport er mer enn halvert ved å bytte til løsningen av bølgepapp. Kunden leverer produkter til hele det norske markedet. Avstanden mellom produsent og Oslo er 1655km. Kunden har frem til i dag kjøpt emballasje i EPS, produsert og sendt fra Danmark.

Alle detaljene i EPS er fjernet.

Behovet for transport er mer enn halvert ved å bytte til løsningen av bølgepapp. I Norge har vi over 95 prosent gjenvinning av fiber fra bølgepapp.

Løsningen er forbedret innenfor økonomi, logistikk og miljø i forhold til tidligere.

For vår kunde representerer dette en betydelig forskjell i påvirkning av produksjon og marked.