I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa Norpapp AS

Global aktør - lokal leverandør

Verdens største bølgepappkonsern – på norsk!
 •  

  Unike utviklingsverktøy

  Fokus på hele verdikjeden

  Kreativitet sammen med deg

  Alle tilgjengelige trykkmetoder

  Automatisering av pakkeprosessen


Du finner oss i Sandnes, Bergen, Trondheim og Brumunddal
 

Sertifiseringer

Smurfit Kappa Norpapp AS

Hensmoveien 31
Postboks 519
3516 Hønefoss
Tlf:  +47 815 20 210
eller +47 32 17 22 00

Kontakt oss

Chain of custody - sertifikater

I 2013 ble vi FSCÒ-sertifisert og PEFC-sertifisert.  Det er en målsetting i Smurfit Kappa Group at alle papirbruk og emballasjeprodusenter skal sertifiseres, og de fleste i gruppen er i mål med dette.  

FSCÒ/PEFC er kvalitetsmerker for bærekraftig skogbruk, det vil si skogbruk som oppfyller strenge krav med hensyn til økologiske, sosiale og økonomiske aspekter. Våre rutiner garanterer sporbarhet på vårt forbruk av papir gjennom alle ledd i kjeden. Dette kalles CoC (Chain of Custody) og kontrolleres av utenforstående sertifiseringsorgan.   

For våre kunder betyr dette at våre emballasjeprodukter kan trykkes med FSCÒ/PEFC logo, og vi er i gang med dette for noen kunder. Merking av våre emballasjeprodukter forsikrer våre kunder om at både prosessene og fiberråmaterialene er bærekraftige.

 

På Bølgelengde

Les vårt nyhetsbrev 2017


Smurfit Kappa Norpapp AS