I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa er tildelt WorldStar for syv innovative emballasjeløsninger

9 December 2015

Smurfit Kappa har igjen blitt tildelt den prestisjefylte WorldStar for syv innovative løsninger – en anerkjennelse som deles med verdifulle kunder inkludert Mars, PepsiCo, O. Kavli og Unilever.

Utmerkelsene ble vunnet av Smurfit Kappas designere i Østerrike, Tyskland, Sverige og Storbritannia, og viser at det nære samarbeid ved å levere innovative løsninger til kundene, fører til stor suksess i markedet.  Ved å se på forskjellige bransjer – inkludert bl.a. FMCG, husholdning og elektronikk, er tildelingen et bevis på Smurfit Kappas ekspertise og hvordan det arbeides globalt. Smurfit Kappas emballasje for PepsiCo som viser en fantastisk display for et nytt konsept laget for Walkers, og en display for Doritos inspirert av world cup i fotball, vant prisen for en innovativ, iøynefallende design, som oppfordrer kunder i butikk til å velge nettopp denne type snacks.  En innovativ løsning for Galaxy ble kommentert ved at deres «Little Treats» ble presentert oppreist og tydelig, både i transitt og i butikk, mens Unilevers Pot Noodle trau i bølgepapp ble anerkjent for sine miljø- og logistikkmessige, samt forbrukervennlige fordeler.

Roberto Villaquiran, CEO Smurfit Kappa Europa, uttalte: “Det er en fantastisk utmerkelse for syv av våre designere å motta WorldStar fra World Packaging Organisation.  Våre europeiske team setter stor pris på å ha blitt anerkjent i en global skala og en spesiell gratulasjon går til teamet i Storbritannia som vant fire utmerkelser.

En WorldStar konkurranse er den mest fremragende internasjonale emballasjekonkurranse som presenterer en kontinuerlig fremdrift av løsninger og teknologi.  Avgjørelsen fant sted i Mumbai i oktober der representanter fra 17 emballasjeorganisasjoner samt medlemmer fra World Packaging Organisation bedømte 293 løsninger fra 35 land.  Utmerkelsene er basert på dommernes avgjørelser om at en emballasje skal være overlegen i sin kategori og i markedet, samt ved sammenligning til andre produkt er bedre i utførelse og innovasjon.

Klikk her for å besøke "Open the future" og se hvordan vi samarbeider med våre kunder for å oppnå suksess i markedet. 

Smurfit Kappa er tildelt WorldStar for syv innovative emballasjeløsninger