I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Vitop Original® bekrefter sin ledende posisjon

​23 August 2013

Tappekranen vinelskerne liker best har nå fått et spesielt kvalitetsstempel.

The Vitop Original® er den ledende tappekranen for vin i Bag-in-Box®. Kranens suksess skyldes delvis at den er veldig enkel å bruke. Et lett trykk på den ene eller begge vingene er nok til at vinen strømmer ut.

Hovedårsaken til Vitops ledende posisjon er imidlertid at tappekranen har en eksepsjonelt høy og konsistent kvalitet som er anerkjent over hele verden. Med "null lekkasje" (<0,000003 % siden lanseringen!), gjør den konkurrentene grønne av misunnelse. I produksjonen utføres en 0,4 bar lekkasjetest på alle kranene, og over 60 sjekkpunkter undersøkes med jevne mellomrom. Andre målinger bekrefter også hvor utmerket denne oksygenbarrieren er.

Med det nye kvalitetsstempelet Vitop Original®, vet alle som liker god vin at de fortsatt får det beste de kan få.

Vitop Original® bekrefter sin ledende posisjon