I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Storbritannia på rett spor med Marks & Spencers pakking av matavfall

Konsulentene i Helistrat gjør miljølovgivningen håndgripelig og skaper verdier for alle bedrifter som jobber med utvikling og implementering av avfallshåndtering og renholdsstrategier. I samarbeid med Helistrat har Smurfit Kappa foretatt en "Walk the Flow"-gjennomgang av driften hos Marks & Spencer. Sammen fant de muligheter til å omforme en eksisterende design for pakking av matavfall.

Bernard Amos, leder av Helistrat Management Services forklarer: "Smurfit Kappa kom opp med et bærekraftig alternativ for en avfallsboks for gjenvinning av matvarer som er gått ut på dato. Målsetningen vår var å tilby en løsning som "bekjemper klimaendring, reduserer avfall, benytter bærekraftige råmaterialer og som støtter bedriftens etiske forretningsdrift". Smurfit Kappa leverte en løsning som oversteg Marks & Spencer Plan A-krav og medførte en total materialreduksjon på 129 tonn."

"Materialene som ble brukt er 100 % resirkulerbart og en 15 % reduksjon av størrelsen på mateskene og økte lastebillasten med 100 %, noe som reduserte karbonavtrykket ved transport med 50 %. Helistrat er glad for å ha en "grønn" emballasjepartner som er virkelig innovativ, og som kan hjelpe oss med å levere Marks & Spencer Plan A-målene med presisjon og originalitet." I 2011 ble Helistrat belønnet med en prestisjetung CSR-pris av Marks & Spencer. 

Storbritannia på rett spor med Marks & Spencers pakking av matavfall