I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Nederland – Multimediemoduler for å lære beste praksis

Prosjektet "Livslang læring" satser på å ta vare på den eksisterende kunnskapen og erfaringen til de ansatte og sørge for at den videreføres til nye generasjoner. 

Papirfabrikken vår i Roermond i Nederland startet dette prosjektet i 2005 og har nylig lagt til skreddersydde multimediemoduler til programmet.

Multimediemodulene er utviklet i nært samarbeid med VAPA, kursinstituttet for den nederlandske papirindustrien, og er tilpasset de spesifikke kravene til Smurfit Kappa Roermond Papier. Opplæringsprogrammet er interaktivt, standardisert, har en sterk visuell profil og kan justeres ut fra de ansattes framdrifts- og kunnskapsnivå. En kursholder på anlegget gir profesjonell personlig oppfølging.

Resultatene er overføring av kunnskap og erfaring, en solid læringskurve, bedre forståelse av kolleger fra andre avdelinger og at selv erfarne operatører utfordres til å "revurdere" sin del av produksjonsprosessen underveis.

Nederland – Multimediemoduler for å lære beste praksis