I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa forplikter seg til innsats for klimaendringer

Smurfit Kappa announces new fossil CO2 reduction target, increasing from 20% to 25% by 2020 on the occasion of today’s publication of its 7th annual Sustainable Development Report

​23 June 2014 


Smurfit Kappa annonserer nytt mål for fossil CO2 reduksjon;  det økes fra 20% til 25% innen 2020 når den 7. rapporten om bærekraftig utvikling utgis.

  • Oppnådd 2020-målet for CO2 med 21% reduksjon av karbonutslipp pr. tonn av produsert papir (opprinnelig mål 20%)
  • Oppnådd 2015-målet for Chain of Custody med 91% i våre sertifiserte konverteringsanlegg (opprinnelig mål 90%)
  • For første gang kan vi rapportere nye forpliktelser i fire nøkkelområder;  helse og sikkerhet, samfunnsengasjement,  avfallsreduksjon og bærekraftige kilder.

Smurfit Kappa, en av verdens ledende produsenter av papirbasert emballasje, har i dag intensivert sine forpliktelser i det å takle klimaforandringer ved å øke sitt mål å redusere CO2-utslipp pr. tonn produsert papir til 25% i 2020, i og med at det opprinnelige målet på 20% nå er oppnådd.

Det nye målet er beskrevet i den 7. rapporten Sustainable Development Report. Ved å ha oppnådd 21% reduksjon av fossilt CO2-utslipp pr. produsert enhet, har Smurfit Kappa realisert en reell reduksjon på 929.000 tonn siden 2005 ved å ha investert i energireduksjon, energieffektive intiativer og en stor optimisme på sine systemer.  Det resulterer også i en reduksjon på 6,5% karbonutslipp pr. produsert tonn i 2013.

Som en følge av signifikante fremskritt, er nå 91% av alle Smurfit Kappa konverteringsanlegg Chain of Custody sertifisert og har overskredet det opprinnelige målet å nå minimum 90% innen 2015.  I tillegg er nær 90% av alle europeiske emballasjeprodusenter Chain of Custody sertifisert og registrert i Forest Stewardship Council (FSC), Program for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) eller Sustainable Forest Initiative (SFI).  Alle Smurfit Kappas relevante bedrifter i Amerika er planlagt Chain of Custody sertifisert innen utgangen av 2014, ved å følge sertifiseringen av anlegg i Venezuela.

Oppnåelsene i 2013 danner et grunnlag for Smurfit Kappas globale merkevareinitiativ, Open the Future, som ble lansert i forrige uke.  Initiativet viser Smurfit Kappas dedikerte tilnærming til kundevekst ved å levere en god innsikt som ikke tidligere er vist i den papirbaserte industrien og bygger et nytt nettverk med sentre som viser kundenes erfaringer over hele verden.

Gary McGann, Group Chief Executive Officer ved Smurfit Kappa uttaler:

“ Vår visjon er å hjelpe kundene til suksess i markedet gjennom å sikre bærekraft i vår papirbaserte emballasje og å levere innovative løsninger til dem, slik at de kan oppnå vekst  i sin bedrift og levere iht deres egen bærekraftige agenda.  Ved å ha oppnådd to nøkkelmål mht karbonutslipp og Chain of Custody sertifisering, intensiverer vi nå våre forpliktelser vedrørende klimaendringer.  Vi tror at bærekraft ikke bare er det riktige å fokusere på, men også en nøkkelfaktor for forretningssuksess for både kunden og Smurfit Kappa, både i dag og i fremtiden.»

For første gang, forplikter årets rapport seg til fire nye, tidsbegrensede områder, der firmaet ikke tidligere har satt seg mål, inkludert helse og sikkerhet, samfunnsengasjement, avfallsreduksjon og bærekraftige kilder.  I tillegg til CO2, Chain of Custody og vann, er disse aspektene viktige for omgivelser og samfunn, der Smurfit Kappa mener å kunne bidra for å skape et mer bærekraftig og aktivt samfunn.

For å finne ut mer om Smurfit Kappas Open the future kampanje, besøk oss på
www.openthefuture.info

En kopi av Sustainable Development Report er tilgjengelig for nedlasting
(PDF 4.9MB)

En kopi kan fåes ved å kontakte: sustainability@smurfitkappa.com

Smurfit Kappa forplikter seg til innsats for klimaendringer