I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa tildeles to Scanstar 2016 for sin emballasje

​18 July 2016


Smurfit Kappa tildeles to Scanstar 2016 for sin emballasje. Smurfit Kappa i Norge og Danmark har begge vunnet prisen Scanstar 2016 – en pris som er organisert av Scandinavian Packaging Association (SPA).  SPA inkluderer nasjonale emballasjeorganisasjoner i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige.

Smurfit Kappa Danmark er valgt for sin nye og forbedrede transportemballasje til bøyde aluminiumsplater for firmaet Icopal.  Istedenfor den tradisjonelle firkantede boksen, er den nye emballasjen utviklet ut fra en vinkel rundt primærprodukt og beholder det samme beskyttelsesnivå. Den nye emballasjen bruker 24% mindre materiale, reduserer kostnadene og skaffer betydelig fordeler i leverandørkjeden ved å sørge for at kunden kan transportere 8 pakninger istedenfor 4, dvs en økning på 100% i palleteringen.

  

Smurfit Kappa Norge er tildelt Scanstar på vegne av Scandinavian Business Systems, for utvikling av innlegg i bølgepapp som en del av emballasjen for transport av stoler, og dette innlegget erstatter polystyrene som er blitt brukt tidligere. Det nye innlegget er 100% resirkulerbart og produsert av fornybar ressurs som igjen gir en bærekraftig løsning. Emballasjen er nå produsert av et eneste materiale og kan raskt og enkelt resirkuleres av forbruker.  I tillegg har de miljømessige fordelene også resultert i kostnads- og plassbesparelser.

 

 

Pim Wareman, CEO Corrugated North East Europe, uttalte: “Vi setter stor pris på å ha mottatt Scanstar-utmerkelser i to av våre nøkkelmarkeder, noe som er en følge av vår kunnskap om at vi er de eneste produksjonsselskap som kan klare dette.»

Ole Møller Hansen, CEO Nordic West, tilføyde: “Disse utmerkelsene er en anerkjennelse på vårt engasjement til å utvikle kreative og bærekraftige løsninger som møter våre kunders behov».

Scanstar 2016 Packaging Award Ceremony finner sted I Sandefjord 3. November 2016.   

Smurfit Kappa tildeles to Scanstar 2016 for sin emballasje