I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa får anerkjennelse for sin innsats i detaljmarkedsføring og tildeles to POPAI utmerkelser.

​29 July 2016 


Smurfit Kappa Zedek har blitt anerkjent for sin kreativitet og utvikling innen detaljmarkedsføring og annonserende display og blitt tildelt to POPAI utmerkelser.

Disse prisene bekrefter praksis innen denne type markedsføring i Tyskland, Østerrike og Sveits. Diplayene ble presentert ved en praktfull seremoni i Düsseldorf i Tyskland.

I år var det mer enn 60 påmeldt i alle kategoriene, og de som ble nominert ble utstilt ved EuroCIS 2016, som er den ledende messen for detaljteknologi, og bedømmingen ble foretatt av en vel ansett jury.

Et imponerende display for firmaet Campari vant i kategorien “Beverage and Tobacco»;  et display for Skyy Vodka som også er blitt optimalisert for sikker transportering.  Juryen fastslo: «Dette sensasjonelle displayet er en meget kreativ og praktisk løsning for POS markedsservice. 

For kategorien “Beauty and Fragrance” vant et elegant gulvdisplay for Philips, for sitt merke Visapure.  Juryen kommenterte:  «Den høye kvaliteten og de organiske linjene på Visapure displayet er imponerende.  Medarbeiderne hos Smurfit Kappa Zedek har klart å utvikle en fremragende løsning i bølgepapp som imøtekommer alle relevante kriterier».Sascha Ohlow, Sales Manager Germany ved Smurfit Kappa sier: "Å få tilbake for investeringene i displayene, er et nøkkelparameter som våre kunder bruker når de evaluerer innsatsen i sine kampanjer.  Den målbare suksessen for begge løsningene ble bekreftet av den uavhengige juryen.

Erik Bunge, CEO Smurfit Kappa Benelux tilføyde: “Nok en gang har Smurfit Kappa demonstrert firmaets pågåenhet når det gjelder utvikling. Vi utmerker oss ved å utvikle løsninger som gir motivasjon til endeforbruker, « fra hyllen og bakover».  Hver dag utforsker vi hva som appellerer til kunden og hjelper dem med å selge sine produkter». 

Smurfit Kappa får anerkjennelse for sin innsats i detaljmarkedsføring og tildeles to POPAI utmerkelser.