I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa vinner pris for beste europeiske leverandør fra Nestlé

 27 July 2015  


Smurfit Kappa har for andre gang fått den prestisjetunge leverandørprisen fra Nestlé, verdens ledende ernærings-, helse- og velværebedrift.

Smurfit Kappa ble rangert som årets europeiske leverandør nummer én for generell utmerkelse blant Nestlés europeiske leverandører av bølgepappemballasje.  Dette etter at Smurfit Kappa fikk prisen Nestlé European Innovation Recognition Award for utmerkede innovasjonsforslag. 

Prisen Årets leverandør er Nestlés mest ettertraktede pris for emballasjeleverandører i Europa. Den måler utmerkelser over seks kategorier. Innovasjon og renovasjon, kvalitet, teknikk, relasjoner, kostnad og logistikk. Leverandører rangeres etter individuelle markeder, hvor den største prisen går til den beste leverandøren i Europa.

Prisen er kulminasjonen av et strategisk samarbeidspartnerskap mellom to bedrifter, som leverer målbar verdi til Nestlés forsyningskjede i flere kategorier, fra kaffe til dyrefôr. 

Stephen Mc Aneny, VP Sales i Smurfit Kappa, sier:  “Det gleder oss at vi får enda mer anerkjennelse fra Nestlé som deres ledende bølgepappleverandør i Europa.  Som en del av iverksettingen av vår nye «Open the future»-strategi med alle klientene våre, har vi samarbeidet i fullt partnerskap med Nestlé for å levere innovasjon ved hvert steg i forsyningskjeden.  Derfor er det spesielt gledelig at arbeidet vårt anerkjennes i alle seks kategorier, fra innovasjon til logistikk.  Vi ser frem til å jobbe med klientene våre hos Nestlé for å skape nye muligheter for bedriftene og deres varemerker i året som kommer.» 

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa vinner pris for beste europeiske leverandør fra Nestlé