I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa vinner ved NL Packaging Awards 2016

1 April 2016


​Smurfit Kappa har nok en gang blitt anerkjent når det gjelder emballasjeinnovasjon og design, ved å vinne prisen for den beste transportløsning. Dette fant sted ved NL Packaging Awards 2016 og var for produktet One2SRP.

One2SRP er en unik løsning utviklet av Smurfit Kappa Benelux.  Emballasjen møter alle utfordringer i leveransekjeden.  Den består av et stykke kartong med et attraktivt, perforert ytre langs fronten som er elegant  innlemmet i utførelsen.

One2SRP er enkel å stable, promoterer utseende og følelsen for produktet, og påvirker positivt valget som skal taes fra hyllen.  Det tilbyr også maksimal beskyttelse av produktet i leveringskjeden med minimal behandlingstid ved etterfylling.

Juryen sa:  “Løsningen fra flat form til å bli en boks er unik, og bruken av materiale fra kun ett ark er optimalisert helt på linje med funksjonen.  Emballasjeløsningen tilbyr utmerket støtte, er enkel å åpne og gir en kvalitativ presentasjon synlig på hyllen og har en utmerket vertikal styrke».

Click  & Pick, fra Smurfit Kappa ELCORR, ble tildelt annenplass i samme kategori.

Erik Bunge, CEO Smurfit Kappa Benelux, sa:  «Jeg er overveldet over å ha fått tildelt denne prestisjetunge utmerkelsen.  Det går an å vise igjen, at våre arbeidsmetoder er anerkjent av våre kunder og av en profesjonell jury.  Vårt samarbeid med ledende kunder der vi utvikler emballasjeløsninger for deres suksess, er det som driver oss fremover.»

One2SPR og Click & Pick ble utviklet ved hjelp av Smurfit Kappas ShelfSmart service som anvender attester, teknologi og flere tiår med erfaring for å finne ut hvordan emballasjen vil fungere før den blir produsert.  Dette, kombinert med erfaringer fra 40,000 leveringskjeder, garanterer maksimal prestasjon i alle ledd av kjeden.

Prisen fra NL Packaging Awards er den høyeste utmerkelsen for emballasjeindustrien i Nederland, og er et nytt initiativ for den nederlandske emballasjeverden.  Denne første tildelingen fra NL Packaging Awards fant sted 17. mars 2016 i Hilversum.  Disse utmerkelsene gir innovative emballasjeløsninger en scene og et sted for å presentere innovasjonene til markedet av kjeden selv.

Disse prisene, kombinert med Smurfit Kappas nettverk av erfaringssentra og ShelfSmart service, er utmerkede eksempler på hvordan selskapet åpner fremtiden for sine kunder, ved å gjøre vekst mulig gjennom innsikt og innovasjon.  De utgjør deler av Smurfit Kappas store mål om å maksimere verdien for sine kunder, ved å utvikle og teste emballasjeløsninger som garanterer suksess.

Smurfit Kappa vinner ved NL Packaging Awards 2016